Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát azt hiszem a 200 km az nem a környék. Csak kicsit félek tőle mert gyanúsan olcsó, vagy nemtudom. Lehet csak megvan szorulva a gazdi. A pénz megvan rá, de még gondolkodom rajta egy kicsit. Tényleg kicsit nehogy elkapkodják. Ha esetleg még a mai nap folyamán eldöntöm és még él az ajánlatod akkor azt nagyon de nagyon megköszönném. Gondolom ha egy zx9 tulaj megerősít benne h érdemes megnézni akkor sztem még a hétvégén elmegyek.
Köszi a segítséget.
Na hajrá!
az van már csak fel kell fujni
Szeva Bogyesz!
Te a csónakokat nézegesd,mert ide már az a célszerűbb!
én is nézegettem ez ma ás pont 9363-mat javasolnám hogy nézze meg neked
Helló!
Én is nyíregyházi vagyok,mint a motor,de még sosem láttam itt közlekedni!
Persze ez nem jelent se jót,se rosszat,csak nem ismerjük!
Ha nem csak egy nézelődő vagy,hanem valóban motort akarsz venni MOST,pénzzel a zsebedben,és a motor valóban Nyíregyházán van,esetleg megnézem neked,ha te nem a környéken laksz!
Hello!
Érdeklődnék tőletek ismeri valaki ezt a gépet: http://www.kepesmotor.hu/kawas... ?
Esetleg tud valaki valami infót róla?
Előre is köszi.
Gratula a vizsgához, de sajna a jogsira még várni kell
3x 15 perc
szomtaon 6 ezerért ex 15 percet mehetsz a ringen erre regiszráltam az I.es kategoriában
gratula na eddig azért paráztál mert nincs jogsid........most már meg azért mert van
..........és akkor Jimy papagájt a gazdája kidobta az uthenger elé és placs igy lett belőle fakeretes fürészgép berántó
Csőváz tegnap csatlakoztam a nagymotorosokhoz ugyanis sikerült a városi vizsgám már csak a kis kártyára kel várni amibe nagy "A" van veretve végre no para bekaphatják a rendőrők
Főrum, főrum, főrum, főrum, főrum, főrum, főrum, főrum, főrum, főrum, főrum, főrum, főrum, főrum, főrum, főrum, főrum, főrum, főrum, főrum, főrum, főrum, főrum, főrum, főrum, főrum, főrum, főrum, főrum, főrum, főrum, főrum, főrum, főrum, főrum, főrum, főrum, főrum, főrum, főrum, főrum, főrum, főrum, főrum, főrum, főrum, főrum, főrum, főrum, főrum, főrum, főrum, főrum, főrum, főrum, főrum, főrum, főrum, főrum, főrum, főrum, főrum, főrum, főrum, főrum, főrum, főrum, főrum, főrum, főrum, főrum, főrum, főrum,

Ja, ha megjön a fizud, én is kint leszek.
A H.ringen MA lesz az ingyenes kawasaki nap, 17 órától.
Szombati rendezvényről nem tudok.
Bővebben
szólj csak nyugottan ha kulgyem a fekete ótót boritgasad csak nyugottan csak vigyázz ne vidd tulzásba ha péntekre esik 3.-a,nálunk sem szokot a számlára érkezni semmi
Sajnos már 20-án meg kellet volna kapnom, de huzódik , remélem már nem sokáig mert akkor nemhogy ring nem lessz de BENZIN-se, és lassan itt a következő fizu. Reménykedjünk, kiváncsi vagyok a bálnára mit tud a ringen, ja és persze magamra is
na te oszt jó neki indulsz ha lesz zx9-em,ott leszek
hehehe fa tökü
üdv mindenkinek, Holnapi H-ring valaki, ha megjön a fizum kint leszek
Luser, vagy user? Nem mindegy.
azé Pimpi mert már olyan ideges voltam hogy nem láttam vagy 6.-ra volt hajlandó felrakni a képeket ugy hogy tele van a profilom ures fórum képekkel
Jó reggelt!
Nahát esik, asszem vissza fekszem.
Dógozzon a faszom!