Hát azt hiszem a 200 km az nem a környék. Csak kicsit félek tőle mert gyanúsan olcsó, vagy nemtudom. Lehet csak megvan szorulva a gazdi. A pénz megvan rá, de még gondolkodom rajta egy kicsit. Tényleg kicsit nehogy elkapkodják. Ha esetleg még a mai nap folyamán eldöntöm és még él az ajánlatod akkor azt nagyon de nagyon megköszönném. Gondolom ha egy zx9 tulaj megerősít benne h érdemes megnézni akkor sztem még a hétvégén elmegyek.
Köszi a segítséget.
Helló!
Én is nyíregyházi vagyok,mint a motor,de még sosem láttam itt közlekedni!
Persze ez nem jelent se jót,se rosszat,csak nem ismerjük!
Ha nem csak egy nézelődő vagy,hanem valóban motort akarsz venni MOST,pénzzel a zsebedben,és a motor valóban Nyíregyházán van,esetleg megnézem neked,ha te nem a környéken laksz!
Csőváz tegnap csatlakoztam a nagymotorosokhoz ugyanis sikerült a városi vizsgám már csak a kis kártyára kel várni amibe nagy "A" van veretve végre no para bekaphatják a rendőrők
szólj csak nyugottan ha kulgyem a fekete ótót boritgasad csak nyugottan csak vigyázz ne vidd tulzásba ha péntekre esik 3.-a,nálunk sem szokot a számlára érkezni semmi
Sajnos már 20-án meg kellet volna kapnom, de huzódik , remélem már nem sokáig mert akkor nemhogy ring nem lessz de BENZIN-se, és lassan itt a következő fizu. Reménykedjünk, kiváncsi vagyok a bálnára mit tud a ringen, ja és persze magamra is
Köszi a segítséget.