Te Jimy Télen vagánykodtál, hogy a hó alatt is meggyújtod a papírt.
Lenne itt egy testhezálló feladat a számodra
Elég hűvös van most itt nálunk a szobába Be kéne gyújtanod a vegyest a pincébe Na elugrasz?
(85 cm-es vízszint ) Lassan lehetne a halakat telepíteni...
Klackó az a szám van nekem is amit beírtál, nem fogadott hívásod meg azért nem volt, mert ki sem csöngött amikor hívtalak
De ilyen többszőr is volt már a telefonoddal...
Csimbikém végül is a második körnél felbátorodtam, nem maradt majrécsík, de ez csúszkált szépen Vader a komája 10-esével felpofátlankodott az 1-es csoportba, majd amikor meglátta, hogy mögötte vagyok(inkább meghalotta ) akkor intett(elengedett. Ő láthatta is a lábtartócsuszpitolós döntéseknél igen csak lambadázott a motor... A futam végén rálestünk melegnek meleg volt a kerék, de nem lehtett benyomni egy picit sem és ez nem is vulkanizálódott ki mint egy sportguma
Összeségébe volt néhány meleg helyzet amikor megindult alóllam ami sportgumával nem történt volna, de megkímélt a fikától...
10-re sikerült hazaérni Az autópályán Lajosmizse előtt 5 km-re elkapott egy fasza kis eső, majd az erdő alatt egy felhőszakadás. Korom sötétben lófaszt láttam a viszfüggöny mögül, nyitott rostélyal jöttem 30 km-ert full esőbe...
3folyóval vagyok körbevéve Tisza3km-re,szamos a kertek alatt,Tur1km-er de 99-őta tanultak az embörkék és rengeteg milliárdot fektettek a gátak magasitásába még ha kispóroltak pár métert a magasitásból még igy is elég viszont ha a hegyekből és ukrajnából meg indul az áradat akkor gáz van mert a Tisza töltésre épitettünk bicaj utat.volt szerencsém hozzá a teherautós időszakomból viszont meg álapitották,ha szinelne a viz már a homokzsákokat nem birná el pluszban na akko futás
remélem a következőre már én is el jutok
Lenne itt egy testhezálló feladat a számodra
Elég hűvös van most itt nálunk a szobába Be kéne gyújtanod a vegyest a pincébe Na elugrasz?
(85 cm-es vízszint ) Lassan lehetne a halakat telepíteni...
Na jó ott van Jimy is...
2 kép Uton a ring felé...(17:55-kor ) még jó, hogy Vader lenevezett nekem...
3 kép Itt már úgy belendült a technika, hogy nem bírta az objektív...
De ilyen többszőr is volt már a telefonoddal...
Összeségébe volt néhány meleg helyzet amikor megindult alóllam ami sportgumával nem történt volna, de megkímélt a fikától...
A csoportképnél ajánlom figyelmetekbe az előtérdíszt...
gumi hogy tapadt pipi ?
No meg jöttünk a ringről. Eső nemvolt, a pipi az elvárásokhoz képest jól szerepelt.
Alig volt motor, mindenki kényelmesen elfért a pályán.