Sziasztok ,Pimpi,úgy alakult,h nem tudok menni ,mert este meló van és nem tudtam megúszni ,De Jimy bátyához lehet benézek,ha ott leszel,mert még nem láttam a bordó csodát . .
Sedu,5 óráig még alakulhat az idő,tudod multkor is így volt.Odafelé végig esett,de ott már nem.
Én 3-kor még ránézek az időkép.hu-ra aztán eldöntöm megyek-e.
Láttam én 98-as vasat, ami egy kalap szart se ért, meg láttam 96-ost,ami, mindd motorikusa, mind küllemileg kifogástalan volt.Szerintem gazda függő a dolog
Nem néztem hol laksz!
Írj ide,ha döntöttél,meg előtte kérdezd meg akkor,hogy valóban itt van-e a motor Nyíregyházán,mert van hogy így hirdetik,de innen 20-30 km még!
Majd szétszedjük és befér Vannak kisebb ablakok is. Valamit vigyél el, mert már teljesen szétáztak az esőben és nem lehet rajtuk már szalonnát se sütni
Ha nem nézel be hozzánk megharagszom! Hozzál ufót és el tudod vinni!
ha ár viz lesz én léptem a picsába ház bevan biztositva oszt gó 99-ben 3nap 3éjjel pakoltam a homokzsákot és mikor hazajöttem 1 órára pihenni jött a jegyző hogy irány vissza mert megbüntetnek a sok moslék kulák.zsidók meg öltönyösen telefonálgattak a töltésen és ráadásul saját autoval hurcoltam az embereket és saját pálinkával melegitettem őket!levonult az árviz mindenki kapott üzemanyag téritést meg stb-ket szerinted én kaptam és szerinted kik huzték a hasznot még ebből is a moslék zsidó kulákok volt olyan aki több 100ezer forint üzemanyag pénzt felvett hogy a zetorja horta a homokzsákot persze még besem volt inditva és még is mindenki kussolt na ugyhogy ha gyün a viz én meg megyek ennyi
Én 3-kor még ránézek az időkép.hu-ra aztán eldöntöm megyek-e.
Nálad a pont!
Írj ide,ha döntöttél,meg előtte kérdezd meg akkor,hogy valóban itt van-e a motor Nyíregyházán,mert van hogy így hirdetik,de innen 20-30 km még!
Ha nem nézel be hozzánk megharagszom! Hozzál ufót és el tudod vinni!