Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

okosabb azt nem tudom,de megtudhac 1-2dolgot a motorról de ha ugy is elmész akko meglátod remélem beválik és akko üdv a csapatban
Azért hogy hátha okosabb leszek.
Kapucnyi beváltak a gumák
akko mért kérdezgecc
Köszi a segítséget de azt hiszem megnézem én magam. Majd meglátjuk.
Köszi
Szemüvegben se!
sokat ne várj tőle ha nincs rajta a szemcsi
pipi
mi az hogy nem veszem fel?
egyetlen hivás sincs a telómon!milyen számot hivsz te?
30/225-8114
Én sokat ,havi 148-150 óra ,nem sok az,de kevés .esik az eső nem megyek sehová .Na jó szórakozást ,
Én is lassan méék, mert még Jimy előbb szétbarmolja a gépet
A taréjt azt le ne vedd a bukóról...
Na klackó nem veszi fel
Akkor energiaital nélkül maradok...
léptem
na létem,ott találkozunk ifjú pádáván.
Bakker de szívesen mennék én is Ringre holnap.... erre cégtől kell mennem Sárkányhajóevező versenyre.... hihetetlen, múltkor elmaradt a viharok miatt
Arra azért a pályabírok figyelmét felhívom...
Én mind a kettőbe,úgy mint multkor
Kapucnyi ne legyél rasszista
Nem hiszem, hogy egy csoportban indulnánk Én a gyöngébb kategoriákba nevezek Nem olyan fasza a guma...
Jelenleg ha kinézek az ablakon, akkor változóan felhős az ég. Inkább fehérek a felhők mint feketék, de akad fekete is.
Csak mi nem dunántúlra megyünk Én előbb Jimyhez megyek, oda még vagy két km-er a Duna Szóval az még bőven a duna-Tisza köze...
Meglátjuk kanyarbajnok!
Dunántúlon már kandikál a nap,esőnek nyoma sincs,remélem mire odaérünk ott is úgy lesz.
Te minek örülsz vader Ja, hogy rólad tudnak fényképet csinálni Értem Akkor nem leszel túl gyors...
Engem a keresőbe is nehéz lesz megtalálni mert dzsííí...
Eksön én nem értelek Te állandóan dolgozol, alig tudsz eljönni valahová Neked már rég a felső 100 ban kellene lenned 8-10 mrd-os összvagyonnal...
Jimyhez megyek ha esik ha fú. kb. 4 körül ott leszek Előtte lehet beszaladok klackóhoz, mizsére de csak, ha nem monsterral kínál Itt most moslék idő van éppen nem esik de a felhők a ház tetejét súrolgatják