Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem éppen vagyok 50. De minél könyebb vagyok annál kisebb az összsúly annál jobb a lóerő/kg arányom. Nem mintha erőhiányban szenvedne a zx9 es. De megbírkózom a géppel. 80 kilóval legalábbis remélem.
Emiatt ne aggódjál. Esőben, válságban nem kelendő a sok kw adós régi sportmotor. Remélem nem 50 kilós vagy, nem könnyű a szekér!
Bogyó hány kilences kawád volt? Kérdezd már meg hány embernek volt a fórumon motor gondja a 98 előttivel (legalább 3), és hánynak a későbbiekkel? A szekiével többet mentek fighter módban, mint rendesen, és nagyon sokáig bírta a tirpákoknál!
7 körül írom mit láttam!
Ohhh! Nagyon hálás vagyok . Köszi
Beszéltem a sráccal,egy fél óra múlva megnézem a motort,és megmondom,hogy érdemes e eljönnöd vagy sem!
Holnap délután.
Mikor akarod megnézni?
Az a baj hogy valószínű elég sokan mennek megnézni és félek h előttem elviszik, de erre az se megoldás h megnézed.
Ha bevalik eleted legjobb vasat fogod megvasarolni!
Azért gondoltam,hogy ránézek neked,hogy ha esetleg okádék a motor,akkor ne utazz potyára 400 kilométert!
Hoppá ez van ha két dolgot csinálok egyszerre. Amugy ott van a motor, csak véletlen ideirtam.
Hát én is reménykedem h beválik. Esetleg még egy- két ilyen jó tipp h mire figyeljek oda? nyíregyháza korányi frigyes ut 82
Há lomakupa!
de megy nyiregyre és viszi a csep családot is
Nem,Tiszavasvári lakos!
nyiregyi
ennyi
Fazi nem tudhatjuk hány kiló a srác lehet pont 60kiló........akko ok a kiló60 NI
2. ban nem all ki gazra!
Akkor is baj van ha 1-esben nem viszi minimum a kilo60-at!
Az aprosagokkal ne torodj ennyi piiizert!
Le allitod es szurcsog a viz akkor baj van!
Ahengerfejre figyelj oda pajtas!