van kábel egy samsung s630-hoz csak a havertól szereztem a kütyüt és a kábel amivel csatlakozna a szám.géphez,ott marat a barátjának a csajánál már elvileg megvan de mégsincs itt holnap meg kérdem őszintén megvan-e ha nincs veszek
De Zozó most felizgattad a fantáziámat, jövőhéten ha találkozok a mérésoktatómmal akkor megkérdezem tőle hogy milyen ötlettel tud előállni. Gyanítom, hogy van erre jobb módszer is, nagy szaki az öreg.
a 4.az valami tiltós dolog ha pörgeted és gyorsan visszakapcsolsz na ott történik valami gondolom álványon mert 4ikben marad és onnan nem tilt de hogy mit kicsoda vagy micsoda
Nekem is digit a dolog. De mondtak a többiek valami olyat is, hogy az elektronikát is rá lehet kötni, csak akkor egyből 4.et mutat vagy mi... Ködös a dolog...
Én szívem szerint inkább érzékelős kivitelt csináltam volna, egyszerűbb lenne és pontosabb, maximum egy kicsit több vezetékkel járna
Hát ahogy Szeki vagy Szaki nem tudom pontosan mondta, tanítani kell a ketyerét, és igazából nem azt érzékeli, hogy milyen sebességbe van a motor, hanem hogy mennyivel mész... Az a kérdés még mindig nem tisztázódott bennem hogy ő hogyan érzékeli a motor sebességét? Esélyesnek tartom hogy nem a spirált kell beletekerni
Én szívem szerint inkább érzékelős kivitelt csináltam volna, egyszerűbb lenne és pontosabb, maximum egy kicsit több vezetékkel járna