Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

te ne szój be rögtön szerelték a géped hát hogy lehez ilyet csinálni
és miért nincs hang?
telefont usb kábellel kell csatlakoztatni vagy blututh vagy infra
elvitte a cica
itt
és hol az a vidi zozi a legnagyobb
Pakson dolgozott régen az öreg az Atomba úgyhogy ha kitalál vmit max kell egy kis Uránium hozzá de azt majd üzletel nekünk Bogyesz az Ukránoktól
van kábel egy samsung s630-hoz csak a havertól szereztem a kütyüt és a kábel amivel csatlakozna a szám.géphez,ott marat a barátjának a csajánál már elvileg megvan de mégsincs itt holnap meg kérdem őszintén megvan-e ha nincs veszek
Áldott legyen a neved
De Zozó most felizgattad a fantáziámat, jövőhéten ha találkozok a mérésoktatómmal akkor megkérdezem tőle hogy milyen ötlettel tud előállni. Gyanítom, hogy van erre jobb módszer is, nagy szaki az öreg.
Én fel tettem egy videót de telefonnal lett felvéve úgy hogy szar a kép de csak a hang miatt is ja és a címet is el írtam
a 4.az valami tiltós dolog ha pörgeted és gyorsan visszakapcsolsz na ott történik valami gondolom álványon mert 4ikben marad és onnan nem tilt de hogy mit kicsoda vagy micsoda
Mond milyen kábel kell szétnézek a havernál hát ha van
Én halál nyugodt vagyok, titeket védtelek
késik zozo az a kurva kábel
Nekem is digit a dolog. De mondtak a többiek valami olyat is, hogy az elektronikát is rá lehet kötni, csak akkor egyből 4.et mutat vagy mi... Ködös a dolog...
Én szívem szerint inkább érzékelős kivitelt csináltam volna, egyszerűbb lenne és pontosabb, maximum egy kicsit több vezetékkel járna
fordulatszám alapján ha jól éltermeztem butitani kell de ezt pont részegnek magyarázta nyugi cimbi jól meglesz az vágva az a kerózás
hol a videó az egy kerékről?
Hát ezekkel a 125ösökkel még métereket is nehéz megtenni egykeréken nem hogy kilómétereket
nincs spirálom digitális a romett
Csak ágaskodott?
semi üzlet meleg a terep
Hát ahogy Szeki vagy Szaki nem tudom pontosan mondta, tanítani kell a ketyerét, és igazából nem azt érzékeli, hogy milyen sebességbe van a motor, hanem hogy mennyivel mész... Az a kérdés még mindig nem tisztázódott bennem hogy ő hogyan érzékeli a motor sebességét? Esélyesnek tartom hogy nem a spirált kell beletekerni
Filmeket adtam neki kölcsön ma, lehet leragadt a tv előtt
Ja egy kérdés ivancsaghost, te tudod mi alapján működik a fokozat kijelző és szerinted 98 as kilencesre fel lehet e tenni?