Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na nem érek én rá egész nap veletek fecserészni
Meg kell még etetnem a macskákat is
Császtok...
Megérte?
Vader szerintem azis elég sz@pás...
Tudod, ha nekem vasárnap dolgoznom kellene asszem bele is hugyoznék a konektorba...
Lenyírom a füvet, aztán lemosom a motrot(idén 2-odszor)
Aztán főzni is kéne valamit asszony dógoz...
Valakinek keresni kell a pízt...
én nem dógozok,csak bent vagyok
Hát akkó ne fogd vissza magad
ROHADGYÁÁÁ
legalább innék ,de hát dógozok rohaggyak meg .
Képzelje mester ,ami odafelé 10 liter volt,az visszafelé a hideg miatt kb5. kiértiezt ,de a köcsög motorom egy hét múlva már apróra lesz szedve . .
Vasárnap regge te mé iszó...
Dobré ráno děti ,
oké
Jimynek odattam a kamerámat, hátha tesz fel rólla, ha már letöltötte, azon elméletileg rajta vagy a 2-esnél. Bár azt még én kamerázta egy belekukucs nélküli kamerával Majd kiderül mi lett...
Az asszony mondja, hogy kőrösön 16:00-kor igen intenzíven elkezdett esni az eső , ez kb. egybevág Klackó beszámolójával. odafelé csak a nulláson áztam de nem volt vészes mert láttam tehát tudtam tolni neki. A ringen nagy mázli volt. Még az utolsó kör előtt ki ki sütött a napi is
Simán gondoltam, hogy hazáig megúszom, nyomogattam is rendessen a 0-ás on is m5-ön is 2-220
Mizse előtt néhány km-ere csak annyit láttam, hogy nem látok Mivel a ruhán nem érezni, bukon nem hallani semmit(van motorhang ) Ott még nem is volt gond beálltam valami mögé ami ment 180 körül annak láttam a hátsólámpáját Csak miután kiértem a pályáról az erdőbe elkapott egy felhőszakadás. A vizes sisak alól nem láttam semmit Úgy láttam valamit, hogy felnyitottam a rostélyt a szemüvegem vizcsepjein keresztül volt vagy 15 méter a látótávolságom... Mivel láttam, hogy jönnek mögöttem kiindexeltem hagy mennyenek a picsába az autójukkal, mert nekik van ablaktörlőjük.
És mi történt?
Az 5-ik autó megált előttem, egy fiatal srác lehetett de nem nagyon láttam és azt kérdezte mi a baj tudok-e segíteni(mintha a barátnőjével lett volna, de alig láttam a sötétben esőben)
Mondom ha mégy előttem 70-el az frankó mert a lámpáidon hazatalálok Biztos nem olvas fórumot de ezúton is köszönöm neki...
Majd délután felrakom az én képeim is,amiket csináltam a ringen.
Igen,oda,vissza esőbe mentünk,de a kawa esten ugye,mint tudjuk soha nem esik az eső.
3.
Jo reggelt trogerek.
Szeva Vader gondolom pénteken ti is elkaptátok a F.sz nyelit
Biztos szakadt arra is hazafelé rendessen mi?
Itt már veszélyes volt a dolog, mert ide akartak bezárni
Szégyen a futás de hasznos
Elmenekültem...
2.
hova ilyen sietős
Jóccakát!
jó hogy mondod a mai votkázás után a helyi zsekák meg akrtak álitani monták hogy ájak meg én montam nekik hogy ájon meg a ti szív verésetek utána menekülés nem bírtík ell kapni pedig ők kocsival voltak én meg a budapestel ( kerék pár )
fazon úgy nézel ki mint aki benéz vagy valami ilyesmi
tiszta unikum reklám csak 18 +-ba muhaha