Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

AZ a veneknek valo!
Vegulis megertelek Jimy
Jo reggelt trogerek!
No megyek, vissza fekszem.
Na gratlálok szeki az üzlethez, nem könnyű ez manapság. Bár elég zöldfülűnek látszik a pilota, ha rajtavész a ződikén a te lelkeden szárad...
Inkább a csavarjaim hozd...
De csak ha jössz...
3 Na elindultatok már?
Én egy fél óra múlva indulok...
Az a holnap, már MA van!
2.
Jó reggelt!
de jó mindenki alszik csak én birom ébren? nem baj majd holnap alszok
megpóbálom de szerintem a béjemvébe nem fog beférni tele lesz bugyival meg szeki cuccaival de valahogy megoldom Sedu
mind 1 ha el indultál csörizz meg
basinak is viszem a pénzét!
én is most pakolok, és én nem tooook senkire várni!
hmm az is van! meek én is némi előjáték után.
nagy lépés számára a 400 bandit után!
mikor átvette a kulcsot megkérdezte hogy milyen olaj van benne mert szeretne még venni olyat hogy tudjon után tölteni majdanán.
nem mondtam, de gondoltam!
mondom neki 6000 az olajcsere periódus, de te inkább a benga hiánnyal fogsz küzdeni,mint olajjal.
és sajnos ő volt az aki a próbaút után azt mondta a hátsó fékre hogy levegős.
na annak örömére felpattantam a motorra és egy hirtelen 80-ra gyorsítás után húztam neki 15m fékcsíkot hátsókerékkel, most rákefélt meeeee mostmá az ő gumijából hiányzik onnan 2mm.
szeki koma most értem haza bameg 6órát voltam a határon még most pakolgatok aztán várlak
bocs roszúl irtam nem fejidom tartó hanem tükör tartó
na de én m ost megyek ozt alszok mert holnap van még egy kis munka utána iszkolok pipi-ékhez
te jösz ?
Na,gratulálok az üzlethez+ az uj tulajnak!
üdv! amit most adtam el zx9-et ahhoz vettem egy gyárit hogy majd felrakom rá, de a cimborák lebeszéltek róla, így maradt pucér a motor, a fejidomtartó/műszertartó meg megmaradt másképp és más helyre került a műszerfal, tehát megvan és már másfél órája eladó a ram air és a komplett üvegszálas idomszettel egyetemben.
99
és ha van rá lehetőség ojan kelene ami nincs ösze visza hajtogtva
milyen évjáratú kell, most pakolok!
hali szeki nincs véletlen egy fejidom tartó konzolod elfekvőbe ?
Hmm nem is mondasz nagy baromságot