Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hazaértünk mi is Fazival, rommá áztunk hazafele, de ez mellékes... Yamahás pálinkát nem szídni! Hála égnek nem ittam belőle
A próbakört meg köszi!
Képeket várom mail-ban is illetve linket honnan lehet levadászni! Mindenkitőőőőőőől!
Komoly volt ez a kis összejövetel .
Örülünk,h megismerhettünk benneteket személyesen is .
Külön köszönet a házigazdának a szervezésért és a finom kajákért
Akik nem jöttek azoknak hagytunk egy kis Yamaha pálinkát . . .képeket mindenki töltse felfelé .
én is köszönök mindent!ma már nem tudtam visszamenni,az akksim tényleg behalt teljesen!nagyon jó társaság,jó hangulat volt!
megérte!és külön köszönöm pipinek,aki kitett magáért minden téren!
és azt is,hogy összetartja ezt a társaságot!
Köszönök mindent! A tegnapi nap nagyon jó volt! Örülök hogy megismerhettem a társaság nagy részét!
jó reggelt én ma reggel akartam menni, de látom mult időben beszéltek ugyhogy gondolom vége van, sajnálom. de a fönökeim már nem engednek el szabira
Jó kép vater74 látom ott voltál.
Az Eksön gépét 5-tel számozták nagyobbra,mint az enyémet!
egy kis izelitő annak,aki nem volt,vagy lehetett ott...

sajnálhatja,mert nagyon jó volt,és tényleg jó fejek akik ott voltak!
Itt egész nap nem esett!
Igen, de nem is baj az.... már 2-szer segített ki 1-1 db gumicsővel azonnal.... :-)
ÁÁÁÁÁÁ Szekinek mindig van annyi alkatrésze, hogy tetszés szerinti kilencest össze tud rakni.

Kár hogy szakad az eső
Gratulálok és örülök, hogy új kawás van.... Te úgy is az maradsz, még, ha eladtad is.. :-)
Én is csak a kawa stopperében bízom, így kénytelenek leszünk elkérni a motorját :-)
Most viszek majd csavarhúzót is, mert az utcai csillapítás nagyon kevés volt.
Oké,de hogy?Max stopperral tudjuk megmérni.Vagy döngetünk mindketten egyet a csabi 10-esén,azon van köridőmérő gyárilag.
Jó reggelt mindenkinek, sajna Erikát nem tudtam kiverni az ágyból én már a melóhelyen vagyok, mindenkinek jó szorakozást, ha minden jól megy holnap lenézek én is ha az időjárás is engedi, és akkor viszem a "CSOMAGOT" is
A kawák hátsó fékje -érzésre- példásan szar, nem is használom. Az elsőket megint kékre égettem 1 óra alatt
Szerintem jól járt. Átmenet a ZX9 és a Z1000 között!
Akkor marad a 4.-ike! Most már remélem jó idő lesz. Mérni kellene egy rendes időt is.
Na leptem keszulodni.
Kecsken talalkozunk!