Pipi kész a mismancod, hála kawazsoltinak.
A gumi bizbaszt, az izére én tettem rá, 6 másodperc alatt.
Nyisd az ablakot és küldöm fénypostával, ha a motort az ablak alá tolod, lehet pont bemegy a helyére.
Üdv Urak!
Basi,Szeki,elolvasás után kérném véleményezni a dolgot!
Tehát a múltkori néhány lámpás rajtolgatás után megcsúszott a kuplungom minden fokozatban.
Tettem bele EBC erősített rugószettet,kipróbáltam,nem csúszott meg sehol.Aztán vagy 50 kilométer motorozás után már megcsúszott harmadikban,majd a következő próbánál negyedikben.
Azóta nem motoroztam vele.
Ma szétszedtem megint.A kopó lamellákon égésnyomokat nem látok,a mérete 5 századdal kevesebb,mint újkorában volt.
A fémlamellák nem tányérosak,mert a vastagságuk egyenként 2.26 mm.,az egész összefogva(9 db) pedig 20.4 mm körül van,tehát összefekszenek ahogy kell.És keresztirányban finoman csiszolóvászonnal meghúzgáltam a fémlamellákat.A 9-ből 4-nek volt egy kis felületi elszíneződése,de csak egy árnyalatnyi.A karcolgatás javított rajta.
Bemelegítettem a városban,aztán megzavartam párszor,nem csúszott meg.Ha huzamosabb motorozás után netán mégis megcsúszna,akkor még lecserélem az olajat,mert jobb ötletem nincs.
Ha olajat cserélek,akkor azt fogom most beletenni,amit a gyár előír,10W-40-es MOL-ost,ami SG,és JASO MA2 minősítésű.
A leírtak alapján,jó szerintetek az én kuplung szettem?
És ha most is meg fog csúszni,akkor létezne,hogy az olajam lett szar?Agip 10W-60 racing full synt,kb 3000 km van benne.Mindig is ezt használtam,eddig nem volt bajom vele.
Ne térjek el a gyári előírástól,jobb lenne neki a félsynt 10W-40-es?
Ja és azt nem akarnám állítani, hogy nincs neki dobja, mert biztos van de ahogy a halakat nem ismeri fel, lehet a kipufogó dobokat sem, az is lehet, hogy egy poniromet puffancsot kínálgat suzuki gyanánt Ki tudja...
Szerintem bogyesznak nincs fényképezője mert a múltkor is amikor fogott egy 17 kg-os pontyot azt nem rakta ide fel, hogy nincs fényképezője, amúgy tényleg fogott egy 17 kg-sat de az amúr volt...
Szerintem lehet inkább lerajzolja neked, hogy néz ki azt boritékban elküldi...
értem , fék betét gondolom a 8 pénz az egy pár ?
meddig lesz ez az akció és postán tudjátok e küldeni
ha 10-ig kitart az akció akkor érdekelne egy lamela készlet és előre komplett fék betét az az két pár
Sziasztok Sportmotorosok!
Tudom, hogy ez a téma nem ide tartozik de nemvolt jobb ötletem hol hirdessem még és ez jutott eszembe, hogy minden nap nézem a sportmotort hátha itt sikerem lessz. http://cokeclub.hu/cokedjplay/...
Erre a linkre kéne szavazni annak akinek van Facebook-ja.
Beneveztem a DJ versenyre és benne vagyok az első 20-ba és azok jutnak tovább aki bennevan az első 20-ba szoval kell a sok szavazat még, hogy ne mennyek le 20 alá.
Nagyon köszönöm annak aki megtenné hogy szavaz egyett rám!:)
Köszi szépen!
A gumi bizbaszt, az izére én tettem rá, 6 másodperc alatt.
Nyisd az ablakot és küldöm fénypostával, ha a motort az ablak alá tolod, lehet pont bemegy a helyére.
Basi,Szeki,elolvasás után kérném véleményezni a dolgot!
Tehát a múltkori néhány lámpás rajtolgatás után megcsúszott a kuplungom minden fokozatban.
Tettem bele EBC erősített rugószettet,kipróbáltam,nem csúszott meg sehol.Aztán vagy 50 kilométer motorozás után már megcsúszott harmadikban,majd a következő próbánál negyedikben.
Azóta nem motoroztam vele.
Ma szétszedtem megint.A kopó lamellákon égésnyomokat nem látok,a mérete 5 századdal kevesebb,mint újkorában volt.
A fémlamellák nem tányérosak,mert a vastagságuk egyenként 2.26 mm.,az egész összefogva(9 db) pedig 20.4 mm körül van,tehát összefekszenek ahogy kell.És keresztirányban finoman csiszolóvászonnal meghúzgáltam a fémlamellákat.A 9-ből 4-nek volt egy kis felületi elszíneződése,de csak egy árnyalatnyi.A karcolgatás javított rajta.
Bemelegítettem a városban,aztán megzavartam párszor,nem csúszott meg.Ha huzamosabb motorozás után netán mégis megcsúszna,akkor még lecserélem az olajat,mert jobb ötletem nincs.
Ha olajat cserélek,akkor azt fogom most beletenni,amit a gyár előír,10W-40-es MOL-ost,ami SG,és JASO MA2 minősítésű.
A leírtak alapján,jó szerintetek az én kuplung szettem?
És ha most is meg fog csúszni,akkor létezne,hogy az olajam lett szar?Agip 10W-60 racing full synt,kb 3000 km van benne.Mindig is ezt használtam,eddig nem volt bajom vele.
Ne térjek el a gyári előírástól,jobb lenne neki a félsynt 10W-40-es?
de a jövő hét keddtől nem leszek egy hétig mert melózok siófokon
Szerintem lehet inkább lerajzolja neked, hogy néz ki azt boritékban elküldi...
meddig lesz ez az akció és postán tudjátok e küldeni
ha 10-ig kitart az akció akkor érdekelne egy lamela készlet és előre komplett fék betét az az két pár
Tudom, hogy ez a téma nem ide tartozik de nemvolt jobb ötletem hol hirdessem még és ez jutott eszembe, hogy minden nap nézem a sportmotort hátha itt sikerem lessz.
http://cokeclub.hu/cokedjplay/...
Erre a linkre kéne szavazni annak akinek van Facebook-ja.
Beneveztem a DJ versenyre és benne vagyok az első 20-ba és azok jutnak tovább aki bennevan az első 20-ba szoval kell a sok szavazat még, hogy ne mennyek le 20 alá.
Nagyon köszönöm annak aki megtenné hogy szavaz egyett rám!:)
Köszi szépen!