Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi,időközben rájöttünk hogy 05.22.-én ugyis megyünk arra,igy aztán beugrok érte
Remélem Kamcsatka, vagy a Yukatán félsziget, esetleg szibéria, és a képeket ma csináltad.
Pipi kész a mismancod, hála kawazsoltinak.
A gumi bizbaszt, az izére én tettem rá, 6 másodperc alatt.
Nyisd az ablakot és küldöm fénypostával, ha a motort az ablak alá tolod, lehet pont bemegy a helyére.
Kinek ismerös a terület? , esetleg szölő papa? vagy fazon?
Az nem jó. Paint 1.0 a megoldás!
Járok, de a SHOX-ék is foglalkoznak vele.
Üdv Urak!
Basi,Szeki,elolvasás után kérném véleményezni a dolgot!
Tehát a múltkori néhány lámpás rajtolgatás után megcsúszott a kuplungom minden fokozatban.
Tettem bele EBC erősített rugószettet,kipróbáltam,nem csúszott meg sehol.Aztán vagy 50 kilométer motorozás után már megcsúszott harmadikban,majd a következő próbánál negyedikben.
Azóta nem motoroztam vele.
Ma szétszedtem megint.A kopó lamellákon égésnyomokat nem látok,a mérete 5 századdal kevesebb,mint újkorában volt.
A fémlamellák nem tányérosak,mert a vastagságuk egyenként 2.26 mm.,az egész összefogva(9 db) pedig 20.4 mm körül van,tehát összefekszenek ahogy kell.És keresztirányban finoman csiszolóvászonnal meghúzgáltam a fémlamellákat.A 9-ből 4-nek volt egy kis felületi elszíneződése,de csak egy árnyalatnyi.A karcolgatás javított rajta.
Bemelegítettem a városban,aztán megzavartam párszor,nem csúszott meg.Ha huzamosabb motorozás után netán mégis megcsúszna,akkor még lecserélem az olajat,mert jobb ötletem nincs.
Ha olajat cserélek,akkor azt fogom most beletenni,amit a gyár előír,10W-40-es MOL-ost,ami SG,és JASO MA2 minősítésű.
A leírtak alapján,jó szerintetek az én kuplung szettem?
És ha most is meg fog csúszni,akkor létezne,hogy az olajam lett szar?Agip 10W-60 racing full synt,kb 3000 km van benne.Mindig is ezt használtam,eddig nem volt bajom vele.
Ne térjek el a gyári előírástól,jobb lenne neki a félsynt 10W-40-es?
csörges meg most a többit a telóba
Hát ha nem gond lehet most elugranék megnézni.
ha esetleg meg akarod nézni akkor csörögj a 70-3168325 re
de a jövő hét keddtől nem leszek egy hétig mert melózok siófokon
Értem.
passz nem tudom talán valamelyik fórumon tudnak segíteni vagy ismerőssel le kell gyártani
Igazából jó a tied, a bilincs része érdekelne ami hiányzik, hogy hol lehet olyat szerezni?
dawe nézd meg bogyóét ha nem jó akkor csörögj amúgy így néz ki ami nálam van
Ja és azt nem akarnám állítani, hogy nincs neki dobja, mert biztos van de ahogy a halakat nem ismeri fel, lehet a kipufogó dobokat sem, az is lehet, hogy egy poniromet puffancsot kínálgat suzuki gyanánt Ki tudja...
Szerintem bogyesznak nincs fényképezője mert a múltkor is amikor fogott egy 17 kg-os pontyot azt nem rakta ide fel, hogy nincs fényképezője, amúgy tényleg fogott egy 17 kg-sat de az amúr volt...
Szerintem lehet inkább lerajzolja neked, hogy néz ki azt boritékban elküldi...
Csáó! Egy képet kérhetnék róla?
értem , fék betét gondolom a 8 pénz az egy pár ?
meddig lesz ez az akció és postán tudjátok e küldeni
ha 10-ig kitart az akció akkor érdekelne egy lamela készlet és előre komplett fék betét az az két pár
Csak kopó! ha rugó kell külün vagy fémlamella az is van
szia a kuplung szett mit takar csak lamela vagy rugó is
Bangkokba azért nem,de sajnos tényleg ennyi volt.Így kevés km-es megkímélt gépként tudtam volna eladni az óra átfordulása után a gépet.
Ok! Bármi kell szólj nyugodtan!
Há hova a faszba jársz te?Bankokkba?nem 8000 az?
Sziasztok Sportmotorosok!
Tudom, hogy ez a téma nem ide tartozik de nemvolt jobb ötletem hol hirdessem még és ez jutott eszembe, hogy minden nap nézem a sportmotort hátha itt sikerem lessz.
http://cokeclub.hu/cokedjplay/...
Erre a linkre kéne szavazni annak akinek van Facebook-ja.
Beneveztem a DJ versenyre és benne vagyok az első 20-ba és azok jutnak tovább aki bennevan az első 20-ba szoval kell a sok szavazat még, hogy ne mennyek le 20 alá.
Nagyon köszönöm annak aki megtenné hogy szavaz egyett rám!:)
Köszi szépen!