Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jaj mááá
biztos zsir mérgezése volt sörci
szép jó napot mindenkinek
Vasárnap hogy jártam... Gondoltam, megyek gurulni egyet. Megyek, mendegélek, arra lettem figyelmes, hogy már görcsöl a bal lábam, ha váltani kell. Volt régebben is, hogy mintha szorult volna a váltó, amikor váltanék, de aztán megjavult mindig magától. Most nem, a végén már sarokkal váltottam. Felhívtam egy szerelő cimborát, mi van ilyenkor. Mondja, hogy egy métert se menjek, hátha meg lehet menteni a váltót. Azért én elgurultam hozzá, mert ha már bent volt sebességben, akkor nem produkált szokatlan jelenségeket. Lehorgonyoztam nála, indultam a kocsmába sörért. Mire visszaértem, megszerelte a váltót. Na, mondom, ez az igazi mester. Az volt a baja, hogy a váltókar szorult a tengelyén, amin forog. Bezsírozta, azóta mindig keresem az alkalmat, hogy válthassak, olyan jó Imádok váltani!
Én nem lihegek sisakban, nem is párásodik
te figyi most mit kenté be ?simán a plexit? mert ha van ilyen okosságod akkór minek bekenni?
olyan kis ari vagy köszi
Úgy híjják, hogy pinlock itt adják

Én bekentem folyékony szappannal belülről, és papírtörlővel tisztára suvickoltam, azóta nem párásodik.
Srácok páramentes plexit keresek nitro sisakhoz tudtok segíteni?
Mennyibe fájna? Köszcsííí
Szép napot
reggelt faszik!
3.dik , ma megyek meglátogatom szölőt, dunaujvárosba dolgozom az éjjel
Ú ebasztam, egy percet akartam hagyni.
Kapd be Jimy még 3 perc azt a 2-ik is én vagyok...
2.
Jó reggelt!
1.
Áttételezés előtt 6-7 között volt az átlag. 4,8 a min. és 12-13 ha pályáztam. Most nem tudom. Biztos nem lett kevesebb.
mindenki megy enyire érzik hogy még nem tusoltam na jó....megyek
de a szöges gumi szurróra még nem talált ki senki semmit
Na lepek en is.
Keresek valami kajat!
Jo ejszakat
nem náza házi
tente baba
Naza fejlesztesu kocsi bazz?
Ú elkezdte léptem...