Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tegnap voltam pécsen, megtaláltam a nekem való motort.... minden hervisben kapható, 16.990ért, lehet nektek is egy ilyen ződ kéne
ilyen stopposom nekem is volt csak annak elvolt törve a karja meg vérzett a feje
Ja,és a buszmegállóban kitett menetrendről annyit tudott,hogy valahol Nyíregyháza közelében van!
Tavaly nyáron egy délután felvettem egy stoppost Nyíregyháza közelében egy nagy hátizsákkal.
Megkérdeztem,hová utazik.
Kiderült,hogy siklóernyős,és reggel indult a Mátrából,és itt ért földet.Pesti volt.
Kivittem a vasútállomásra.
Azt mondta,hogy egy haverjuk kiviszi őket mindig autóval,aztán ki hol esik le,onnan hazavonatozik!Azért nem semmi csákók ők sem!
Egyszer kipróbálom tandemba!
Még mielőtt valaki mondaná a képeket nem én csinyátam! Hanem egy haverom!
Ilyen fentről!
Ott van az,csak jól álcázza magát!
Ez nem is a kisváros...
Nem látom Járai örnagyot...
Zsuska már tudja hogy ő,az igazi a többi csak futó kaland
Oké emondom Zsuzskának, az majd tovább aggya neked.
hát a megmaratt gumicsizsmábuuuu
te szakmabeli inkább a jánykáru beszélj
Azt csak az tudja,aki kotyvasztotta!
Gondolkozz! Te lőréd mibű van?
van 1 tatabányai cimbim akinek ugyan ez a hobbija Robinak hivják melesleg 1 márványbordó 9-ese van
Mikor miből!
Ha nem zuhan a röpülő minek kiugrani, ha meg nem is röpül...............
Ezt mán nem értem, de ebben az országban nem jó ugrálni.
Van is itt paraszt rendesen! Az valamiko mind szőlő volt! Aztán felvették a nagy EU-s támogatást aztán kibaszták az összes szőlőt! Nem is értem Móron mibű csinyájják a bort!
Látom szakmabeli vagy.
A starthelyről lett csinálva a kép ahonnan majd szárnyra kelek! Illetve siklóernyőre!
uuuuu menni szántó főd kockánként minimum 4 hektár micsoda állami támogatásokat lehetne velvenni rájuk 1 kis elkeritéssel
Havazik? Hóóóllll?
Ma megnéztem kisvárosunkat fentről!