Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

várunk szeretettel ,én majd viszek Pipinek egy kakukkos órát,csak el ne felejtsük felhúzni amíg visszaér .
Ha nevezel nincs belépődíj. Nem emlékszem mennyi volt, de nem sok! Ha pipi gyorsul kimegyek én is, csak a stopperem nem mér 1 percnél tovább
Kész lett a gépem!
és sikerült a hengerfej mert nem kopog!
remélem talizunk majd srácok!
hát ez van sajna
Az adótartozás 10-év, (volt 98-ban) lehet azóta még több isőt kell várni, mert ugye az APEH sosem lessz engedékenyebb inkább szigorit, mint ahhogyan rengeteg példa mutatja
na mid1 a jogtár.hu ott le van írva minden
és a TB, az meg nem évül el, söt öröklödik is
ügytől függően változik az elévülési idő és még sok mástól is
9 év után talált meg az apeh addig nem voltam bejelentve sehova, és ha még 1 évig elhuzom akkor évült volna el
nem 5 év hanem 10
erről van szó
nem lesz itt gond,jóféle zsidó ügyvédem van ,simán elhúzza még 5 évig .ha el . .
azért azt ne felejtsük el van elévülési idő is ami ebben az esetben döntő szerepet játszik
ja és nálam nem 6 számjegyröl beszélünk hanem 7 röl
hát nem ismerem a helyzetet egy ügyvéd sem olcsó, de lehet jóbban jársz akkor hivatalos és legalább az idő is megy
a részletfizetés talán megoldás de az ilyen engedjék el a szoc helyzetem miatt meg amiatt hogy nem jogos, az felejtős, én is probáltam , pedig az én esetemben tényleg nem jogos , mert egy mocskos ügyintéző kurva elfelejtette felvinni a gépükre hogy már nem vagyok magánvállalkozó és 9 évnyi adót követelnek rajtam, beirtam az apeh-hez hogy méltányosságot kérjek hiszen nincs álltalam kiadott számla 98-őta, LESZARTÁK a tartozás igy is fennál ugyhogy rohadjanak meg
én ezeknek nem fizetek ,inkább az ügyvédnek adom azt a pénzt,h kimosson
hát akkor az gáz marad a részletfizetési kérelem csak úgy tod megúszni,nekem ebben szerencsém van semmi nincs a nevemen így nincs is mit elvenni
de van sajnos ,lakás motor stb....
szerintem no para na nincs a neveden semmi nincs is mit elvenniük
jövő hét elején megyek az ügyvédemhez,mert az Apeh le akar venni 2kilóval ,és ha nem mond jókat akkor nem is megyek madárra sem . .
Én tervezem,mert van egy-két nagyszájú .csak nemtom,h mennyi a napi licensz,vagy ,h egyáltalán mik a feltételek . .majd kiderül,ha lehet akkor mennénk egy pár barátit .
tehát ti indultok is?
én azért is kimegyek,és rombolom a közízlést ,mert én vagyok az egyetlen punk aki 12essel jár .meg Pipi kihívott gyorsulni,hát csak nem hagyhatom ki,h elkenjem .
45 percet nem akarnak kiszorítani egy világbajnoki futam élő közvetítésére, most meg halandzsáznak valami alapítványokról élőben feleslegesen egy futóversenyen.
majd leadják összesűrítve
hja ma assen SBK VB a hozzá értőknek, és a videók között egy ob-s felvétel egy új R1 hangjával egy igazi hangélmény a V4 kedvelőknek.