Az adótartozás 10-év, (volt 98-ban) lehet azóta még több isőt kell várni, mert ugye az APEH sosem lessz engedékenyebb inkább szigorit, mint ahhogyan rengeteg példa mutatja
a részletfizetés talán megoldás de az ilyen engedjék el a szoc helyzetem miatt meg amiatt hogy nem jogos, az felejtős, én is probáltam , pedig az én esetemben tényleg nem jogos , mert egy mocskos ügyintéző kurva elfelejtette felvinni a gépükre hogy már nem vagyok magánvállalkozó és 9 évnyi adót követelnek rajtam, beirtam az apeh-hez hogy méltányosságot kérjek hiszen nincs álltalam kiadott számla 98-őta, LESZARTÁK a tartozás igy is fennál ugyhogy rohadjanak meg
Én tervezem,mert van egy-két nagyszájú .csak nemtom,h mennyi a napi licensz,vagy ,h egyáltalán mik a feltételek . .majd kiderül,ha lehet akkor mennénk egy pár barátit .
én azért is kimegyek,és rombolom a közízlést ,mert én vagyok az egyetlen punk aki 12essel jár .meg Pipi kihívott gyorsulni,hát csak nem hagyhatom ki,h elkenjem .
45 percet nem akarnak kiszorítani egy világbajnoki futam élő közvetítésére, most meg halandzsáznak valami alapítványokról élőben feleslegesen egy futóversenyen.
majd leadják összesűrítve
és sikerült a hengerfej mert nem kopog!
remélem talizunk majd srácok!
nem 5 év hanem 10
majd leadják összesűrítve