igen ilyen hord erejű mutatvány nem sok van az országban, de oda be és kijutni egy mutatvánnyal felér, aki nem készül fel az megszenvedi azt a napot, egy cimbora már előzőnap ott sátorozik augusztusban és beisznak rendesen. volt hogy satu részegen 5 telin versenyeztek a versenypályán, ja este korom sötétben.
amit írtál az igaz sok divatmajom is feltűnik akik a láncaikat és a szilikon babáikat mutogatják, a büfénél full adagot rendelnek, és leszólnak minden régi ósdi vasat a parkolóban, az már lehet hogy a szerpentinen külső íven megy el mellette az a régi vas, de a frenkizés az nem maradhat el.
ahogy ment az újszilvási bulik sora úgy szakadt meg eccerre, ez a kunmadár nem olyan stílusú de rezeg a léc nekik is, értve ezt arra hogy régebben egy haver inkább a júniusi-júliusi versenyeken volt ott ahol már nagyon/érezhetően kevesebben voltak a nézők és alig kevesebben a versenyeken indulók.
ha a kék elkészült volna akkó indulnék a versenyen ha van régi lomos veterán kategória.
hazafelé csak lájtba jöttem 80-al, és a tiszúji bevezetőn is csak poroszkáltam befelé, látom ám hogy az út bal szélén piros valami világít de nem izgatott mutathatott a km óra vagy 65-öt, a tacskó parkolóban meg a nyomorult csicskák cirkuláltak inkább oda figyeltem, de amint beljebb értem megláttam hogy egy nyomorult csicska banda szó szerint 3 lapít egy autóban a kanyarodó sávban és pont egyezkedett egy autóssal.na rohadjatok meg papírzsákban csodát láttatok vóna ha az új kék villámmal gyüvök meeeee 160 alatt régebben sem engedtem be ott a motort hát még ha valamék ótós erőlködik akkor még a 200 is befigyelne ezt tapasztalatból írom, ugráltak volna előttem biztos de kerülöm ki őket mint a pocsolyát. valami sajószentmicsoda környékén a falu határában meg sárga mellényes robogós csicskák? cikáltak vagy ép megálltak frenkizni nem tom csak lestem hogy egy ilyen fasz kiugrana elém hogy álljak meg szerintetek megállnék tudván hogy a lakosság 90% cicu, a cimbora mondta dobsina környékén nem megállni szlovákiában meeee széthordanak, ha pisálni kell inkább csurrgasd ba a bűrgatyóba mee ha megállsz lehet nem lesz csak puci picsád.
én is voltam már párszor ,engem nem érdekelnek a lehuzós férgek,és ott nem veszek semmit.Eddig úgy volt,h konzervkaja,meg piálás ,ha kellett valami bementem a faluba .Én látnivalók miatt megyek.a jó csajok és a Dragautók nagyon vonzanak,mert elképesztő,amikor tőled 5méterre mennek el,és a föld is beleremeg .Én be szoktam lopózni a depóba is meglesni a szerelőket,ahogy dolgoznak a milliós technikákon.
Értem mire gondolsz ,mára nagy divat lett az ilyen rendezvények látogatása,és tele is lesz divatmajmokkal .
De ennyi mindent látni egy helyen szerintem fantasztik .
OTT A HELYÜNK . .
de ma már nagy lett a felhajtás,ez jó is csak mindenki a pénzedre pályázik, ma már 10e ft alatt ne indulj el oda, ha enni akarsz kilométeres sorokban állsz, és lehet gyomorrontást kapsz a kajától.és mire kinapoztad magad fárasztó lesz haza gurulni, néha egy kihívás kunmadár.nem mondom hogy nem megyek, de meggondolom, most inkább a drag autók miatt mennék el olyat még nem láttam élőben.de lehet öregszem mert inkább egy éve inkább május 1 a motorozás ideje, ilyenkor léptünk át a haverrel szlovákiába, vagy elmegyek motorozni azt jobban élvezem. inkább hosszabb távok érdekelnek és az országúti csapatás.
üdv eksön! én a gyorsulási versenyek kezdete óta kunmadár lakó voltam, a szezont végig napoztam a betonon, igaz akkor még a B 9-em mel koptattam a betont.ott voltam napnyugtáig, a hangároknál már csak az én -akkor- autóm árválkodott, de megnéztem a fighteresek esti edzését, akkor láttam a betonon ülve potznert kb 80m első keréken gurulni, onnan a betonon ülve félelmetes. nem voltam rest kigyalogolni a végsebesség mérés végére,ahol a detektor van elhelyezve,és leesett az állam mikor a nagy oldalszél miatt egy csákó centikre ment el egy ipari csatlakozó mellett 270 környékén, ha elkapja elbontotta volna a komplett mérőpontot.
amit írtál az igaz sok divatmajom is feltűnik akik a láncaikat és a szilikon babáikat mutogatják, a büfénél full adagot rendelnek, és leszólnak minden régi ósdi vasat a parkolóban, az már lehet hogy a szerpentinen külső íven megy el mellette az a régi vas, de a frenkizés az nem maradhat el.
ahogy ment az újszilvási bulik sora úgy szakadt meg eccerre, ez a kunmadár nem olyan stílusú de rezeg a léc nekik is, értve ezt arra hogy régebben egy haver inkább a júniusi-júliusi versenyeken volt ott ahol már nagyon/érezhetően kevesebben voltak a nézők és alig kevesebben a versenyeken indulók.
ha a kék elkészült volna akkó indulnék a versenyen ha van régi lomos veterán kategória.