Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én itt pöstön vettem a közértben, két kiflit és egy 8 gigás micro SD kártyát adtak ajándékba.
Az a haverja idomjai vótak, úgyhogy ne reménykedj
Bár az hal meg utoljára, meg mást úgysem tehetsz...
Mar lattam a fenyezest
Kuldott par kepet
Vettem Jimy de ez itt falu, itt csak 4 gigás vót az se ócsón...
fékolajat veszek és fél literes kólás üveg sem kel...
esetleg a cső, de lehet az is kallódik itt valahol...
Sötétben minden tehén fekete.
Fazi ha tudnád, hogy szíp bordó lett az idomod nem vigyorognál úgy... Ha vígasztal nekem tetszik...
Mit ér neked, ha elbaszom a fékjét?
Habár ettől jobban már nem lehet.
A telepítő lemez nem műkszik, de az csak akkor kell, ha web kamerának is akarod használni. Este tedd fel tölteni, és reggel húzd ki a töltőből, ( nem hurkatöltő).
Addig keresek valami telepedő programot hozzá (szoftvert).
Micro SD kártyát vettél már?
Fékolaj?
A minikamerának a telepítőjét fel bírtad rakni? Nekem elég furcsa kérdőjeleket ír ki, nem is ismeri fel, ha bedugom a masinát...
Remélem vannak ötleteid, hogy kell használni, ha egyáltalán te tudod...
Van biza, olyan izégyűrű fogóm.
A csavarok a világban keringenek valahol, és basi2 elbujdokolt miattuk.
értem ako nem a tiéd
Nem az enyém... Benne van a nevében, hogy vándor...
Vándorolgat az első helyezetekhez, de a nevem bele van már gravírozva...
ezért értem hogy a tied
seager gyűrű fogód van é mán, Basi küdte e a csavarokat? vagy beleépítette Fazi idomjaiba? Szegény Fazi azt hiszi szombatra kész lesznek az idomjai, nem akarom, hogy tőlem tudja meg a rossz hírt...
Az már volt nálam az a vándorkupa csak a leges legjobbak kaphatják...
az első serleget azt meg értem hogy a tied mert azon valami szadomazo figura van ostorral de a többi........
sedu!milett veled te ember mindig privátra fele bujkálsz pedig mostanában tiszta szerelde a topik
Csak ha egyedűl indulok
Ha leszünk többen akkor csak a legnagyobból...
Nem olvastam az adatlapját csak a motort néztem na... vagy NI...
Akkó szombat ebbű mindbű tefogsz inn?
Vasárnap nem jó, mert szavazás után mennem kell megnyerni az egyesületi horgászversenyt...
Valakit érdekel radiális -felső- fékmunkahenger? Brembo, 2008-as fékkarral együtt. Privát: seducertt@hotmail.com
Mivel halason szavazok ezé jobb lenne a vasárnap, de ez még változhat szombatra attól függően, hogy a bébisintér mikó ér rá.
Vegyé fékolajat me az enyimét beledűtöttük Action13 gépébe, meg az enyimbe. Ja megcsináltam a kuplung karmantyú cseréket alul felül, fasa lett.
DOT 4, vagy jobb 5.1, de ha gond akkó veszek, úgyis elfogy.
Se baj!
Legalabb ide is irtal valamit!