Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

fuuu fődim ha jársz erre nézd meg ezt hát te 1 főtengejes tápos mz-t akarsz http://www.sportmotor.hu/motor...
Már csak abból gondolom hogy a lengő villán még nincs merevítő a fej idomon meg ott a pálca és van utas kapaszkodó
Ti ezeket tényleg nézitek?
Ne csalódjak már bennetek!
Én ha meghallom a főcímzenéjét,még a dugást is abbahagyom,hogy elkapcsolhassam!
na jó öreg halgatok rád a barátok közt is csak azért nézem mert van 1 valaki aki olyan mint én ........nem Jimy,nem a magdinéni
Na csak megtudta... itt nem marad titokban semmi pedig magdianyus a pletykafészek mán mikó fődobta a pacskert...
ott 1 fekete kerkecske negyveneske menyecske van a vörös bögyöst nem ibereli senki
Kapcsold ki aszt a szart, HAZUDIK!
lemarattam mivót a barátokba pipi mert én a hóban-koszban néztem
Van autó, Eszternek van jogsija, mögyünk,ha kő, ha nem.
Akkor ihatunk, és a szerelés is jobban megy ha nem látok a piátú.
tudja a rosseb gyalogkakukk vagyok
Nemhiszem, hogy elmondja neki a másik Berényivel diskurált a fattyú a tegnapi részben, szerintem most bekavarnak miklósnak, na én is nézem...
Hát a metneten sem olvastam túl jó időt Na majd meglátjátok, gondolom ha nagyon ratyi idő van Jimy se jön nem is várom tőle majd májuskörül, kécskén csinálok fórumos talit, lehetőleg próbálom olyan időre szervezni, hogy jó idő legyen, dehát mindannyian isten kezében vagyunk...
Húsvéti előrejelzés is éppen 2 napot csúszott szerencsére
Hátha most is így lesz...
feltétlen a program részévé tesszük!bogyó,te tucc valamit!ott is van valami bögyös vörös?
na,megyek nézem a barátok közét,ma kiderül,hogy Miklós az apja a zabigyereknek!
jóccakát!
Ekekapa?!
No ezmiez?
Kocsérnál a fő uton jobra kine haggyátok a tini discot
A csörgő-kopogó hangok irányába menj,követve az olajfüst áramlását!
elindulok Kocsér felé,aztán meg csak mennem kell a gumicsikok,meg a hang után!arra lesztek valahol gondolom...
na elég volt a szájkaratéból .megyek motorkázni .pimpi,te meg kezdd el tunyingolni a motorod,mert nem akarunk rád majd sokat várni Jimyvel
Úgy is csak szökőévenként egyszer!
Nehezen, nagyon nehezen.
Egyszer megmutatom Eksön, majd a kezedbeadom a kapát mögéd állok, ha valamit nem jól csinálsz a csákánnyéllel megigazítalak én nem küldelek haza, max hazaváglak...
a kappa az egy ruha márka fődim és az is igaz hogy néha el sül
jólvan na Pipi én csak jótakarok neked-nektek uj szlogenem fogadd meg:ahol iszo,ott is aludj