Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csotrogány
és a legszebb az egészben hogy megyek erikáért vissza, és ha még mindig ott lesznek valoszinüleg meg fogják kérdezni mennyit mehet ez a motor 3dik tiltáson,
Azt a "lomot" most hoztam haza helyére a kóbászraktárba. Az asszony mondta is: - Na megint itthon van a csotrogány
Mentem is vele 70 km-ert. Ettől a mol-os echo vagy mitől nem megy 280-nál többet a shell-estől pedig megy 285-öt
Egyúttal kipróbáltam a csizmát és a bukkancsot is
Hát amikor balra fordítom a fejem akkor fütyűl elég hangosan, de ha jobbról nézem az utcán a csajokat akkor nem...
összességében jó, de lehet csak azért gondolom, mert még tiszta a plexi...
masnem kuldom szekinek az enyem kiengyengetni
Valakinek ocsooee 1db elso fektarcsa 9-eshez?
Vagy a fasznak a rendszam? ,
1magnes szam
Ha meg meg allsz nekik akkor meg lekapod elotte
Félreértettél!
Nekem személy szerint nem kellene a tízes,mert se nem az én méretem(magas vagyok hozzá),sem pedig az én tudásomnak nem való!
A kilences amire nekem kell,sokkal jobban megfelel.
Miután az előző kilencest eladtam,akkor én is tízesben gondolkodtam,de miután kipróbáltam(egy 2005-öst) beláttam,hogy az a motor nem nekem való.Mert kényelmetlen,és az utcai motorozáshoz túl sok,túl agresszív.Aztán a 12-eseket nézegettem(egy hajszálon múlott,hogy nem az lett,egy 2004-es),de azon sem éreztem úgy otthon magam,mint a kilencesen,úgyhogy megvettem ezt az utolsó kiadást a kilencesből.
Na de visszatérve a tízesre,az a motor mindenben elveri a kilenceseket,de csúnyán!
Mi hasonlitgattuk őket egymáshoz,de nem voltam ellenfél neki
Ezek tények!
Könnyebb,erősebb,modernebb.De mégsem kellene.
pon-to-szán nagymester
Picit lassítasz indexesz, hogy megász, vissza rakod kettőbe, megnyugszik a szerv, hogy megász, no akkó dzzsssiiiiiiiiiiiiiii.
kiugrott elém vagy elütöm vagy pedig szalagkorlátnak hajitom a gépet, sajna nincs még megoldva a rendszámeltüntetőkézikészülék
Ja motorozni vótam, kezdem érezni a hiányát a hátsóféknek.
Sok szar csatornafedél, nem szívesen fékezek rajtuk kanyarban döntve első fékkel, főleg hogy az első gumim kicsit megbízhatatlan.
30 km megért 5 pontot , .
mert erikához mentem, és vissza is kell onnan jönni, csak kb 30 km-es kerülövel tudtam volna megoldani, muszály volt megállnom, mert kiugrott elém a yard
mi a kárnak álltál meg .rendszám eltakar kézzel,oszt davaj onnan .
Minek átá meg.
jah, most engedtek el a jardok 5 rugóra basztak meg és 5 pont ugrot a jogsimról még szerencse hogy a kanyar elött mentem 200al 85re tudtam lassitani amikor észrevettem sunyi dögök bujkálnak a bokorban.
eltelt egy óra hsz. nélkül , mindenki motorozik csak én dolgozom
Gondolom szar mobilkrol irkalni.
Fel ora mire irsz 1 normalis gondolatvitelt
Csak 1 ninja van a gaton?
Hali! Vagyok is meg nem is! Delelőtt elment otthon a net! Remélem mire hazamegyek lesz! Most melóhelyröl nyomom mobilról de így szar!
Es most? ,
Én is cserélgettem a motorjaimat, mert mindig azt kerestem ami nekem jó, megmondom őszintén amikor a hondát megvettem (954) akkor eldöntöttem hogy marad, mert tökéletes gép volt minden szempontból, sajna összetört , és akkor dőlt el hogy 12-es lessz, kiszáltam a szarokból (a sárga cbr, a régi zx, stb) és ráültem erre , ez a motor minden szempontból csúcskategoria, szerintem a közeljövöben nem fogják überelni jelentösen, és azt kell mondanom hogy bőségesen elég néha sok is. megmarad amig szét nem esik . Én megtaláltam az "igazit", csak ajánlani tudom mindenkinek, széles utakat, megyek én is mert csodaszép idő van. majd jövök.
Hát nemtom, kinek a pap kinek meg az se itt a környezetembe ugy cserélgetik a motorokat mintt én a zoknimat,soha nem értettem hogy ez mire való, ha valami jó azt használnikell, menni vele élvezni a motorozást.
Az enyémen sincs, érthetetlen okból az állás óta, pedig jók a betéteim