Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali Fődim!
Erről a tizes témáról a színesveréb (canáry) tudna érdemben nyilatkozni, mondjuk az ő rózsaszín kilencesét nem nehéz túlszárnyalni.
Jó napot!
Jó ebédet, az étvágyhoz...........
üdv! van gyári leömlő sorom 7e ft-ért, gyári összekötőm kipudob nélkül 8e ft, van karbon kipum 20e ft,bódis acél 23e ft-ért.
Szevasztok!

Nincs valakinek '94-es ZX9 R-re eladó leömlő vagy rendszer?
aha
Nem,ezzel vettem!
Na ez érdekes
Akkor nem te kötötted be mi?
Tegnap kicsit megakadtam vele/Thor-436/
Nem egyértelmű a kurva rajz ,meg a leírás.
És megy akksi nélkül,de nem tudom mitől.

Valami komoly.
Riaszt ütésre,emelésre,megközelítésre(radar),indítást blokkol,hangos vagy néma üzemmód,vészleállítás,pagerre is riaszt úgy,hogy a motor csendben marad.És ezeket lehet kombinálni,hogy melyik funkciót akarod aktiválni.
Neked milyen riasztó van benne?
Helló!
Akkor utalok,mond hova,mennyit.

E-mail: zx1400@freemail.hu
csak dzsipsziáresz van és 1 zsák tábla
mond meg öszintén pipi!ahogy ott üté és vlaki megsajnált és odadobta neked a halacskát plusz elcserélte veled a pipis sapkát
Földim köszi a tel számot,itt is orvosolható a probléma már megy az ügy Más, az egyik haver vett egy tizest, kicsit gurultunk, és cseréltünk, hááát nem tudom, vártam a seggem alatt a rakétát de nem hozott annyira lázba.Mondta is hogy bizony lehet szar a vasa de nondtam neki hogy jó az, csak az enyim is megy mintt a barom ennek ellenére ma elviszi átnézetni.Felesleges
Reggelt uraim!
Első körös kamerák megjöttek!
Eras,1db
Pipi,1db
9363,1db
JimyL,1db
Ki hogy szeretné átvenni?
Átutalásnál a legolcsóbb a posta! Kb 500 Ft
dzsipiesz nincs
felkészültem! minden motorozásomkor elhagyom a rendszám tálát és csak úgy indulok el veretni ha két tank benya és részletes térkép van nálam.
Nem, nem ez még a SZEBBIK sapkája, látnád a többit.
Mééég az a sapka
Lepek en is alkotni!
Majd re valamikor
Mára teljessen kihevertem
Na lépnem kell...
is is
A szeszre gondoltál?
Jobb mint a semmi