Jimy há mit kar Ez az Eksün? Hátulját kiemelni, elejét megültetni Orrnehéz lesz a gép Arról már nem is beszélve, hogy abból a lefelé dőllő ülléspozícioból csak a lámpájáig lát majd el, hiába próbálja emelgetni fölfelé a fejét...
Hátsó futómű tuningban is hoztam a formám, tank le, kipufogó le, idomok le, kutyacsontok négyszer ki-be, pedig csak a hátsó rugós tag alá tettünk emelő célzattal alátéteket.
Még kivettem volna az első izzókat, de lebeszéltek róla, pedig míg a kuplunghézag oszcillációját meg sem tanulmányoztam.
Szerintem legközelebb jobban szétszedjük olajcseréhez, hisz a leghatásosabb, ha egyenként benzinben elmossuk az alkatrészeket, dugattyú, főtengely, hajtókarok, stb., stb. .......
Jó estét. A kapucnyi ugyan ilyen ponyvát vett, csak 800 pízé, annyi esze bezzeg nem volt, hogy megkérdezzen kérek-e én is.
Tavaly ősszel ennyié adták. Most kicsit drágább, de hát a píz nem számít.
De ha kevés van romett póni kerekem előre.
Ami full HD DVD, vagy syntetik technologi.
Még kivettem volna az első izzókat, de lebeszéltek róla, pedig míg a kuplunghézag oszcillációját meg sem tanulmányoztam.
Szerintem legközelebb jobban szétszedjük olajcseréhez, hisz a leghatásosabb, ha egyenként benzinben elmossuk az alkatrészeket, dugattyú, főtengely, hajtókarok, stb., stb. .......
Tavaly ősszel ennyié adták. Most kicsit drágább, de hát a píz nem számít.
a tuning annyiból állt,h szétszedtem,felborult,összeraktuk .