Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jimy há mit kar Ez az Eksün? Hátulját kiemelni, elejét megültetni Orrnehéz lesz a gép Arról már nem is beszélve, hogy abból a lefelé dőllő ülléspozícioból csak a lámpájáig lát majd el, hiába próbálja emelgetni fölfelé a fejét...
2-ik
1.
Köszi
Te dógozó, tesó, hogy még nem tentikész?
Már tudom is, hogyan csinájjuk, flexe evágjuk a teló szárakat, és így ültetjük az elejét.
De ha kevés van romett póni kerekem előre.
nem-nem , majd reggel ,úgyhogy ki is lépek.Jó éjszakát .
melóban földim melóban
látom elvagy , full hádé . legközelebb az első futóművet tuningoljuk
És a legjobb lesz, ha olajcserénél egy komponensű 30-as olajat használunk, me télen úgyse motorozik.
Ami full HD DVD, vagy syntetik technologi.

Hátsó futómű tuningban is hoztam a formám, tank le, kipufogó le, idomok le, kutyacsontok négyszer ki-be, pedig csak a hátsó rugós tag alá tettünk emelő célzattal alátéteket.
Még kivettem volna az első izzókat, de lebeszéltek róla, pedig míg a kuplunghézag oszcillációját meg sem tanulmányoztam.
Szerintem legközelebb jobban szétszedjük olajcseréhez, hisz a leghatásosabb, ha egyenként benzinben elmossuk az alkatrészeket, dugattyú, főtengely, hajtókarok, stb., stb. .......
Jó estét. A kapucnyi ugyan ilyen ponyvát vett, csak 800 pízé, annyi esze bezzeg nem volt, hogy megkérdezzen kérek-e én is.
Tavaly ősszel ennyié adták. Most kicsit drágább, de hát a píz nem számít.
Pályinkás jóéjszakát kíkvér testvír...
Kikapcs. Mert kifogyott az agregátórból a nafta
Mé a szemed fárad el vagy a betűket nem ismered fel?
Olyan jó volt ma ZX9 karbi képeket látni, és értelmes dolgokról olvasni. Kérjetek egy fecsegős topicot, mert nem tudok sokat visszaolvasni!
reszketek ,már ki sem merek menni vele az utcára ,nehogy jöjjön egy 9es és megverjen .
a tuning annyiból állt,h szétszedtem,felborult,összeraktuk .
Nem a kettőnké ütközik? Lépj ki a pic.aba
Gyere inkább Jimyhez ott leszek legalább megcsókólhatod a lábam
Tuning? Ja félsz hogy a 9-es meg aláz.
Motorral kéne Mi nem azért szereltük mert elromlott ,csak tuningoltuk . Remélem Jimmy is jön .
Gyalog vagy motorral? Mert olvastam hogy szereltétek jimivel.