Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tegnap felkerült a kipu, meg egy kis kiegészítő is
még egyszer Bird
Az ára érdekelne főnök. :)
veled együtt, vasággyal
5kg
mennyi a rendszer,kollega? :)
Kiéé? Ismerem? Méé eladó?
Én már lemondtam róla, majd motorozok nyáron...
Üdv,
igen, sajnos tényleg elmarad most hétvégén az ICE BIKE!
korrekt módon , egyesével felhívta a srác az érintett csapatokat, így engem is. Ott olyan nagy a hó, ami ráadásul még mindig esik, hogy a pályát alig lehet megközelíteni
azonban tervezik, hogy egy későbbi időpontban megtartják, 2-3 hét múlva, amiről természetesen a mostani jelentkezőket informálják először
Tomika, irány a Blues Company én meg megyek a PSC-re
A facebook oldalán a Pancsi ringnek van egy plakát, hogy törölve, azt írják, hogy az időjárásra hivatkozva sokan lemondták a nevezést, így törölték a szervezők a versenyt. Holnap azért ezt leinformálom a szervezőknél.
Bár most néztem a pannoniaring honlapját,ott nem irnak semmi ilyesmit...
Igen,el...
Skacok elmarad az ICE BIKE? facen láttam.
ez a szomszédban van már hallottam a hangját valamelyik nap talán került is vele a gazdája hangja az különösen jóóóóóóóóó
Dénest is hozzátok? Csak a mennyiség miatt Mikorra terveztek odaérni?
Üdv.
De fent van de ahogy közeleg a tavasz,egyre inkább nem akarom eladni. Inkább ráköltöm amit egy másik gép átírására kiadnék. Bár abszolut rendben van a gépezet,de egy full sport rendszer jó lenne rá! :)
hat igen,mi is igy nyomtuk annoo,még jogsink sem volt,de nem számitott,menekültünk "szervek"elöl az volt az élet.
itt a nagy bakony,es most meg sehol nem lehet már,endurózni,mert le akarnak lőni,várpalotára a lőtérre jártunk sokat,de már ott is kergetnek minket.ugyhogy elegem lett
ugyhogy irány az utca
nyomod még a streetfightert?
persze hogy van hójáró , a zöldségről leszedett még éppen jó R10 Racing hátra, és egy csak középen kikopott pilot sport előre
garázsban állva pont olyanok mint a bakelit
szilvát-körtét és amit találsz
Guro,Tomika vmi jó fajta hójáró gumit szereztetek a hétvégi versenyre mert erre megint van 1 kis hó Úgy néz ki tudok menni én is,vigyek szilvát?
Hallo legények Eladó elsőfék munka henger+kar,kuplunk munka henger+kar(ez sérült mert egyszer eldölt a vas és meghajlott),kormány jobb és bal oldali-hajlott picit az említett döléstől,vannak gyári indexek is első hátsó,műszerfal,jobb oldal idom hátsó kapaszodók,fejidom tartó konzol,műszerfal tartó konzol.Ez mind 7-es hez ha vmi kell vkinek hívjon 06306244747
Régen marha sokat motoroztunk arra, Zirc felé, mindig átmentünk Csetényen, még a kis kávédarálókkal, egyszer egy spanom elé belépett egy hülye picsa, annak meg elakadt a kormánycsutkája a némberben, akkorát repült a gyerek mint egy 747es Boeing Éjszakánként jártunk nyaranta, mit sem törődve a vadveszélytől, pénzünk csekély volt, összedobtunk 3eft-t egy liter 2T olajra, elcsaptuk 3 felé, azt gó, tankoltunk 2ezerért, aztán császárok voltunk, mindig hajnalban értünk haza, de szép időszak volt...
igen,már én is nézegettem ezt köszi.
köszi fiuk a válaszokat,ezekre voltam kiváncsi,mident le irtatok,amit tudi akartam,f2tomi,külön köszi a sok pötyögést
egyébként,en is egy er5-ös tanultam,igazábol semmi baj nem volt vele,pedig az már kapott az élettő
remélem egyszer ,ha erre járnátok,egy jó csetényi pálinkával meg tudom köszönni a segitséget
Vagy itt van ez az utólag kézzel legyártott 98-as http://www.kepesmotor.hu/kawas...
Mert ezek Technikák! A honda egy rühedék mégis a sok bohócnak az kell!