Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó választás !De mit is vársz zx fórumban ?
Túrázni tûra kell. Ha magas vagy nem lesz gondod vele.
Vagy vegyél zzr1.1-et ha sokat kiràndulsz.
Hali.
Az én személyes tapasztalatom vele,hogy túrára nem ezt használnám.
Én egy 200 km-es út után akkora örömmel szállok le róla
Viszont a legnagyobb szerelem ez a motor
Hali srácok.segitség kéne,eddig enduróztam,es szeretnék sport(utcai)ra váltani,tetszenek,zx7-esek.6-os ok,r6,cbrf4, 97-2000-es évj-gondolok.(zxr,hez huz a szivem:-)szivesen várnám véleményeiteket,tapasztalataitokat,pozitiv,negativokat.segitsetek választani,szempont,megbizhatóság.(inkább túzázni)előre is köszi HAJRÁ TAVASZ
Hìvlak délelõtt még ma !
Szegény pára Egy legenda tényleg nem ezt érdemli.
Szia ! Budapesten laksz Te is ,nem ? Mert akkor vhol talalkozhatunk is .
Bird,

ha gondolod , dolgozom, de tudok beszélni
Szerintem be kéne vezetni azt amit a ferrari tol,nem kaphat zx7r-t aki gagyifaszkalapköcsögbuhersufnituningszagember...... :)
http://youtu.be/VDJiIDTIaUA
Jimmy1! Gondolom, hogy aki megnézte és esetleg kipróbálta az tudna mesélni. 2000-ben vettem vadi új gépként szalonból, ehhhh de jó érzés volt
6 évig volt nálam aztán eladtam és többet volt egy keréken, mint kettőn. Villahíd ki lett fúrva, streetfighter fejidom + vmi kormány és egyéb nyalánkságok. Szervizt nem igazán látott, majd egy autópályás tempó közben kikönyökölt a hajtókar. Kapott új szívet Angliából, majd újra eladás és végül elvitte a bank.
Közben volt idom fűrészelgetés, meg ilyesmi. Szóval én nem ilyen sorsot kívánnék egy LEGENDÁNAK!
Jaja, ez az én gépem volt Bozsó!
Volt már ebből itt is vita de most is azt mondom, hogy én nem venném meg.
hívj fel: 30/három24 tizenöt49
Kérdezd meg BIRD-öt,mi volt a géppel miután elkerült tőle...Szerintem a kavicsokat tartogasd más gépre
Néztem má régen is.Szép! Ennyiért? Miért nem kell senkinek ? Ha nem lenne az enyém,akkor magamévá tenném
Ismét próbálják eladni.Ez Bird régi gépe nem?

7-es
nekem is kéne egy kanna abból a nyálongásból.-. mennyi az annyi?
Írj,azt megbeszeljuk.
Persze. Mikor,mennyit ?Majd írok emailt.
Ok. Utalni tudsz?
Akkó köll
Mostanában rendelem, még nem tudom mikor érkezik, szóval must vagy soha
5 L kellene ,de nem égetõen sürgôs. A legjobb március elejére lenne,ha ûgy megy. Ha nem akkor bármikor.
Mondd mennyi kell,aztán kipótoljuk,írj ide,aztán megbeszéljük f2tommy@gmail.com
Sziasztok!

Ismét kawasaki ruházat Akció a 636 topic-ban!

Érd itt: palinkas@ivanicsfehervar.hu
Szia!
Van még 4-5liter pluszba ?