Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

remélem jó lesz
ha nem ,biztos van satud....
megérkezett
Legyünk a "Piros Hetes" . Vagy a faszom tudja. A kollega azt mondja, nem biztos hogy lesz mákja addigra, még nem tudja.
Infó Ice Bike-ról
kellenek a nevek és a csapatnév, utána regisztrálok
ha akarunk, több géppel is indulhatunk
ha esetleg nem tudunk elmenni NO para, csögünk és lemondjuk, nincs következménye, ez természetes...
a legjobb hír, hogy a csapatnevezési díjban egy ember díja már benne van, szal 3 ember mindösszesen 37 pénz

akkor Tomika hajrá, kik legyünk mint csapat ( ZX7R Team ) és a haverod neve is kellene
a lényeg, hogy mindenképpen megírom ha ideért és persze a gépsárkány összerakását is megörökítem
1 karbi soruk már van a geciknek
várom, remélem nem kell vmelyik postásnak a saját 7-esére
anya azt mondta 16-án adta fel, nem értem mondjuk nem fénypost ment, csak sima levélként
az idom meg ne törjön, jobb az mindenkinek
a legnagyobb probléma, hogy az a bizonyos kipufogótartó még mindig nincs itt
a fűrészelést meg meggondolom, lehet vki tud szerezni olcsóért egy kétüléses idomot
ice bike-ra meg nem is kell farokidom, mert az is csak törik , a pályaidom amúgy megérkezett
majd Guro dönt, hogy fűrészel, vagy sem
te örülsz neki, nálam meg nem foglalja a helyet mindenki jól járt
De igen, kell. Mármint fűrészelni. Az utaskapaszkodó felső kiálló részét, illetve a ahová a hátsó ülés nyitó bowden beakad, annak lemeznek a felső vízszintes részéből egy darabot. De erről sajnos nincs képem.
Mellesleg rá sem ismernél az akra leömlőre amit megvettem tőled, igen fasza lett!
mit takar a némi átalakítás?fűrészelni nem kell a nyúlványból ugye?
én csak az 1 üléses nyúlványt vettem elő és arra tök patent, a másikra meg se próbáltam
Ezt hogy érted?
kéretik az infót nem magunkba tartani
A gyári segédvázra is rámegy némi alakítással. Ha nekem ment, akkor a Guronak is menni fog
1:az 1 üléses idomhoz 1 üléses nyúlvány kell sorry
a másik tippem az, hogy egy ülésről, vagy Tom üléstakarójáról le kell venni a mintát és üvegszálból legyártani
2:az OTP szerint küldtél jattot is legközelebb leisszuk!
úgy rémlik, hogy ahoz kell másik nyúlvány is, abból meg csak 1-1 van azok nem eladók.faridomból meg 3 garnitúra, de nem emlékszem ki-kivel van
holnap meló után lemegyek a pinyóba és megsasolom aztán írok vagy
Mit mondassz az ice bike-ra? Ha tényleg indulni akarunk, kéne harmadik ember, nem?
leinfóztam, motorról lett leszedve
együléses idomért mit kérsz
akkor anyától gyorsan visszaszerzem a kártyát......
ha új a pályaidom akkor sok sikert hozzá, én jót calippoztam vele 8 kéz is kevés volt
várjuk a képeket
2 éve árultam ezt az idom szettet, de nem kellet senkinek. most úgy döntöttem felteszem én, a gyárit meg beteszem a szekrénybe az "OT-s vizsgáig" a faridomot is ledobtam egy bontottra, hogy az oldaltáska azt karistolja. így bármikor össze tudok rakni 1 "kiállítási darabot"
apropó:van még 1 üléses idonom ha valakit érdekel
amúgy kb 60 pénzért csinálnak 1 szettet ha érdekel
én meg délelőtt költöttem egy kis money-t
most reggel meg ismét, mert utaltam a dellát , hétfő reggel banknyitás után megérkezik
a levélke még nem ért ide, de amint megkapom sikítok
a pályaidom is úton van már, jövő hétvégére egy kis bütykölést tervezek
Hát ez meg mi lesz? Pálya miatt? Ki csinálta?
küldtem ma mailt délelőtt