látod bazmeg :inkább megvetted volna az enyémet oszt nem kellett volna költögetni rája.olyan hülyék vagytok mind....fruttiért adtam....vagy azt várjátok hogy 1 év múlva a 10 est fogom ugyanigy árulni?
hát a tököm se tudja...az enyémet Peppe fényezte,ha neked megfelel :odaviszem aztán ő majd böfögi az árat...ha van saját airbrushos embered akkor meg vele beszélj.én amugy airbrush-t csináltatnék mert 1000x szebb és nem kell szarakodni a matricákkal.
én úgy gondoltam hogy beméretjük valami spektrométerrel vagy faszom tudja és úgy talán könnyebb lesz... Amúgy mennyibe jön ki a fényezés matricázással?
(addig kimegyek feltölteni a kártyámat benyókútra)
mert eléggé beszerezhetetlen a szín receptje.tudom :okosak mindig ilyenkor belinkelik ide hogy hol tudod megnézni a Lime Green színkódját/amiből egyébként 4 féle van /
de könyörgöm az nem a receptúra hanem egy mocskos színkód csak...hasonlót lehet csinálni ugyanolyat nem...az aláfújó szinnel együtt jön ki a végeredmény tehát a felszíni szinezett lakk csak egy részlet....
a kereket háromszögletűt édeset savanyút hideget meleget folyékonyt és darabosat....de whiskeyt iszom
tényleg:nyáron behajtom azt a gecisok sört amivel tartoztok és megisszuk egy pénteki pályanap utáni bulin
(addig kimegyek feltölteni a kártyámat benyókútra)
de könyörgöm az nem a receptúra hanem egy mocskos színkód csak...hasonlót lehet csinálni ugyanolyat nem...az aláfújó szinnel együtt jön ki a végeredmény tehát a felszíni szinezett lakk csak egy részlet....
de majd megoldjuk..
kapjad be az összes tököm..
dukkóval mi a terved?marad ugyanez vagy kapjonteljesen más fényezést az egész?
tényleg:nyáron behajtom azt a gecisok sört amivel tartoztok és megisszuk egy pénteki pályanap utáni bulin