Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csá Skacok!
Csaptam egy karikát a mocival,de kifáztam teljesen!
az sem rossz.
Szia,

persze el tudom kuldeni postan, ha hetfon feladom akkor kedden ott van.
dobj egy levelet az adatlapon levo email cimemre, aztan a reszleteket megbeszeljuk.
esetleg müködne a postai utánvét?szombat reggel megyek vissza.péntekig ide is érne.küldj egy tel számot és felhivlak.köszi!üdv!
hogy tudjuk lebonyolitani?én debrecenben vagyok pár napig aztán megyek vissza londonba.van ötleted?
Én meg póker versenyrőőőől.... .
sziasztok!
Most jöttem a kocsmából. látom zajlik itt az élet.
el kell hogy tunjon, ha mas nyugje nincs. A Velencei tonal vagyok

udv,
N.
azzal eltünne a hibajel?helyileg merre vagy?érdekelne a dolog.
húúúúúúú,de ügyi
szóljak be?nem merek baszod
szanaszéjjel arcoskodunk.
gyere szóljál be
naaa...ennyi volt az arcoskodás?
cornea...húúúú...de ettől még a te orvosod lehet profi remélem...
Dr. prof Modis Laszlo http://cornea.hu/kezdolap
majd leverjük az orráról a szemüveget ha zavarja
hja,szarügy...de jól gondold meg,ki keze alá fekszel,mert nekem jól elcseszték,amit csak lehetett
Tul nagy lenne a kockazata a mutetnek hogy elveszitenek
de akkor téged miért nem műtenek?
Korabbi hsz: Nem mindig voltam idezojelben jo kisfiu es ahol balhe volt ott engem is megtalaltak. 3 eve mutottek felszakadt retina es ideghartya levalassal. Azota jobb szemre nem latok sajnos de ez csak a szilikon olajnak koszonhetem mert azzal van feltoltve a jobb szemem hogy az ideghartyam rendesen simuljon illetve tapadjon a szemureghez. Ezen felul mivel nem szuri meg rendesen a szemem a fenyt franko szurkehalyog van rajta amit levesznek majd. Jobb szemre semmit nem latok de kiegesziti a masik szemem es igy tokeletesen latok. Szoval 3 ev alatt volt idom gondolkozni hogy mit csinaltam sz@rul de nem banok,bantam semmit. vagyis 1 dolgot. Azt hogy mutet utan szemuveges leszek. Ezt nagyon nehez lesz ugymond feldolgozni mert mindig orokmozgo voltam....
mee széjjelbaszták a fejét lánccal,mer megin okos vót
miért műtenek?
mutet utan 3 honap tappenz szoval ezalatt az ido alatt steril vagyok. Nem kicsit parazok a keddi mutettol