Ma néztem egy 2008-as évjáratú ZX6R-t és világított az FI jel. A gazdája azt mondta, hogy augusztus óta nem volt beindítva és előtte ilyen problémája nem volt, az aksit előtte este töltötte mikor megbeszéltük mikor megyek megnézni. A motor patika állapotban van pedig Én kényes vagyok mindenre. Valakinek volt hasonló gondja. Vagy mi lehet ez? Nem villogott, hanem folyamatosan világított.
Sziasztok.Garázsomban helyhiány miatt elvihető egyben zx6r 99-es összes maradék alkatrésze.Amit a fotón látsz,mindent...a tank,ami már nincs meg.Egyben 30e ft 30/463-0284
Hát annyit tudok segíteni, hogy ha küldesz kérdőívet, szívesen kitöltöm.
Egyébként annak ellenére, hogy nem hasonló a témám, ha érdekel, a profilomon az albumaim között megtalálod a munkámat.
Egyik barátom szakdolgozatot ír motoros témában, pontos címét nem tudom, de piackutatás kb, hogy ki hogyan választ motort, miért olyat vett amilyen van neki. Ha hasonló témában írtál volna, akkor a kérdőíved statisztikáit elkértem volna. De így tárgytalan, azért köszi.
Üdv bocsi hogy csak most de nem voltam gép közelbe engem érdekelne a hűtő esetleg egy teló számot kérhetnék? gyuszi1313@freemail.hu ide ha tudnál képet küldeni meg a teló számod is küldheted köszi!
Fel nem foghatom, miért ide írtad ezt a kérdést...
De ajánlok egy üzletet: átmásolod a 250-es topic-ba, és kapsz tőlem egy tisztességes választ rá. Nem akarok itt hosszan fejtegetni ide nem illő dolgokat.
ez egy 03-04-es, váz felfogatása ugyan az, hűtő ventilátor felfogatás is. hűtő sapka felfekvő felület javítandó. 20 000 ft. ha pálya idomos vagy fighter akkor az alsó idomtartó fülek nem kellenek.
Lenne 1 kérdésem hozzátok !
Nektek tetszik ez az új SM profil ?
Egyébként annak ellenére, hogy nem hasonló a témám, ha érdekel, a profilomon az albumaim között megtalálod a munkámat.
Jól emlékszel. A dolgozatom címe "Probléma az utakon" volt, melyben a sokszor előkerülő autós-motoros ellentétet kutattam.
Miért?
De ajánlok egy üzletet: átmásolod a 250-es topic-ba, és kapsz tőlem egy tisztességes választ rá. Nem akarok itt hosszan fejtegetni ide nem illő dolgokat.
https://www.facebook.com/Szegl...
Generátor oldali deklit keresek de sérülés menteset.
Ár?