Szerintem nincs jelentősége. Ha van rá lehetőséged inkább próbálj ki egy olyan motort amin hidro kuplung van. Ha azt mondod ennél nincs jöbb érzés a világon akkor cseréltesd le a tied is, ha meg rájössz hogy nemnagyszám akkor hagyd a picsába.
Felesleges. Ami jól működik arra ne költs. Soha nem jutott még eszembe hogy a kuplungot egy ujjal húzzam még a hidrokuplungos motorokon sem, pedig most is van egy olyan és az is két ujjas.
Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám, hogy:
2000 zx6rr. az a gondom vele, hogy másodikban, amikor húzom neki, akkor olyan, mintha a gyújtás, vagy valami kihagyna. De csak másodikban csinálja. Megy, kicsit megtorpan, majd újra nekilendül.
Valakinek volt már ilyen, vagy van ötlete?
Nos megtekintettem ma a két szép szememmel a kiput miután kimostam belőle a csipát. Jön a korom, szóval tényleg a karbi sokat adagol. Hétfőn viszem vissza a szereldébe, remélem be tudják most már lőni...
Tudunk segíteni! Elérhetőségünk az adatlapunkon
További Kellemes Estét!
Most rendeltem magamnak egy darabot
Vazz: köszi a számot
Lenne egy olyan problémám, hogy:
2000 zx6rr. az a gondom vele, hogy másodikban, amikor húzom neki, akkor olyan, mintha a gyújtás, vagy valami kihagyna. De csak másodikban csinálja. Megy, kicsit megtorpan, majd újra nekilendül.
Valakinek volt már ilyen, vagy van ötlete?
erről vélemény?
Crazy száma kellene sürgősbe
adatlapomon az email címem dobja már át valaki.
Elakadtam motorszerelés közben