Az igazság az hogy 2 évvel ezelőtt egy szerviz alkalmával kúrva sok darabot elhánytak belőle volt egy kis pofozkodás is belőle most pedig szeretném teljesen rendbe tenni ezeket a dolgot.
Néztem fullos szettet is az ebayen onnan van a kép is kb 17-18.000ft-ba lenne szállítással. Ezek után döntöttem úgy megpróbálom magam beszerezni a cuccokat külön-külön.
Igen 2003-2004 Kawasaki ZX-6R-hez kellenek a csavarok.
Pisti,Zsolti: Ti ilyen robbantot ábra+azonosító alapján tudjátok az alkatrészeket megrendelni? Megpróbálom pontosan összeírni hogy mi is kell és várom ajánlatokat.
figyejmá Te gyilkos!Aztat a bekapcsológombot honnanöreg'nyádbó loptad he?a szép pirostat-csak mer lopjmár mégecce..azse baj ha szegediesen csinálod.....................
..............mégöccö
Az még addig oké hogy Debrecenben megszűnt a kawa kereskedés de hogy sem a miskolci sem a nyíregyházi üzlettel nem tudom felvenni a kapcsolatot már a faszom ki van...
Néztem fullos szettet is az ebayen onnan van a kép is kb 17-18.000ft-ba lenne szállítással. Ezek után döntöttem úgy megpróbálom magam beszerezni a cuccokat külön-külön.
Igen 2003-2004 Kawasaki ZX-6R-hez kellenek a csavarok.
Pisti,Zsolti: Ti ilyen robbantot ábra+azonosító alapján tudjátok az alkatrészeket megrendelni? Megpróbálom pontosan összeírni hogy mi is kell és várom ajánlatokat.
..............mégöccö
Mire van szükséged, hátha tudok segíteni?
Ha esetleg valakit érdekelne!
http://www.kepesmotor.hu/motor...
, , ,
MINDENKINEK