volt nekem is ilyen baj.aztán még szerencsére időben kiderült a bibi.mégpedig:volt egy hibás széria a 2004 es telókban és a papucsnál ahol a krómszár be van tekerve nos ott körberepedt a menetnél több mint 180 fokban.normál állapotban semmi nem látszott,fékezéskor nyilt meg annyira hogy kijött az olaj és a menetszél széthordta,igy olyan volt mintha a szimmeringnél folyna.tudom hogy ezt még magamhoz képest is bénán irtam le de azért próbáld meg megérteni
Kellene egy kis segítség!
Könnyezik a bal teló száramból az olaj! szimmering cserélve de ugyanúgy könnyezik... a szerelőm szerint pigmentes vagy mi a faszom a becsúszószár és ennek következtében szökhet az olaj...
Aki tud első telót ne tartsa magába! Esetleg a nagy szerelő guruk tudnak nekem segíteni!?
én mindig is utáltam... ...ja nem arrolvan szó?
bexenonoltam a gépet! DoktorÚR LÁTOK!
Jövő tavaszra leszopjátok magatok vagy nem de az biztos hogy nem lesz másik motorom
Rövide: faszán néz ki!
Bár műszaki csoda az is hogy megy szerencsétlen...idomok szétesve..hegesztések eltörtek váltó kuka!
szelepfedél könnyes!
Tavaly felrakott did szett kuka....
kipufogó kuka(bocs JOEapám)
lámpán két akkora lyuk van h azon át van befűzve a xenon...(nem vicc sajnos)
Aksi kuka...
de megy és megy és megy! ez A kazavaki!
igen megérdemelne 1 cikket az fr ben.... már nem az igénytelenségem.... hanem a mortor mit ki nem bír....
...ha nincs pénz pofozgatni de minden nap mennie kell.....
please! valaki akinek 05-06 os zx6r je van mérje már megnek a hátso lengovilla szélességét ahol a vázba csatlakozik. illetve a himba szélességét ahol a vázhoz csatlakozik a blokk alatt! előre is köszönöm!
Az utolsó mondatoddal minden esetre egyet értek. Ezt meg is akartam fogalmazni a pályamotoros fórumon de lehet bannoltak volna az internetről. Így inkább nem írtam semmit meg amúgy is ki vagyok én itt. De egy ejnye-bejnyét meg egy ilyen-olyant én is elengedek most, ha már potyára kiszoptam magamnak a szabad szombatot mert pontmelóztam volna meg csak április óta vártam a következő futamra (amire el tudok menni), és ahogy látom nem egyedül vagyok ezzel. Mindezek okán én ezt a szezont abba is fejezem motorozásilag, és azt se bánom ha tavaszra felfagy az összes aszfalt háringéknél, annak már amúgy sincs sok híja.
Könnyezik a bal teló száramból az olaj! szimmering cserélve de ugyanúgy könnyezik... a szerelőm szerint pigmentes vagy mi a faszom a becsúszószár és ennek következtében szökhet az olaj...
Aki tud első telót ne tartsa magába! Esetleg a nagy szerelő guruk tudnak nekem segíteni!?
videó meg csak jövőhéten lesz sajnos! :(
http://www.kepesmotor.hu/kipuf...
Bar tenyleg nem ezert regeltem el a dolgot de nagyon...
bexenonoltam a gépet! DoktorÚR LÁTOK!
Jövő tavaszra leszopjátok magatok vagy nem de az biztos hogy nem lesz másik motorom
Rövide: faszán néz ki!
Bár műszaki csoda az is hogy megy szerencsétlen...idomok szétesve..hegesztések eltörtek váltó kuka!
szelepfedél könnyes!
Tavaly felrakott did szett kuka....
kipufogó kuka(bocs JOEapám)
lámpán két akkora lyuk van h azon át van befűzve a xenon...(nem vicc sajnos)
Aksi kuka...
de megy és megy és megy! ez A kazavaki!
igen megérdemelne 1 cikket az fr ben.... már nem az igénytelenségem.... hanem a mortor mit ki nem bír....
...ha nincs pénz pofozgatni de minden nap mennie kell.....
ez nem vót vicces megmondalak anyunak ám .