igen. most néztem épp a képeidet! :D csunya zöld ? :D :D hát igen :D en ezért szeretem, amugy ilyen csunya zöld felnicsikot csináltal a cross mocimra :D anno
-1 +3 van nekem. Nem jarok autopalyan! Es leszopat mindekit.
Csak 5. 6. Ban jarok! 190es gumival. 180 as gumival meg kemenyebb!
Kozutra kivalo. Palyara meginkabb! Kiveve ha gyakran jarsz 276al varosban(nekem gyarival annyit ment ora szerint)
Viszont ha felsz attol h 5 6 ban is elforog a hatso kigyorsitasnal a feheraszfalton akkor ne!
Persze nem mondom h raknek neha 7.et is.....
Viszont sokkal tobbet ad a gep!
Kicsit leoltem a lancszettem telen cseres. De megint ez megy fel!
Amikor nagyon melegbe használtad hogy viselkedett? lassu városi tempóba nyári forróságban..? nekem akkor jön ki a baja! dadorog meg le akar fulladni alacsony fordulaton... Eddig 4 szerelőnél volt senki nem tudta megcsinálni...
Fogaskerek kulon nincs. Dnor is bontott alkatreszeket tud adni. A 6 az korekt érte én is annyiért vettem a motort. A határolót meg az akrapovic sportdobhoz adták.
Mert úgy lazította meg valaki, hogy nem fogta meg a fejét fogóval. A műanyag fogaskerekek nem bírják azt. Kérdezd meg itt a fórumon a dnor "gyereket" én is. Annó tőle szereztem.
Na jó, tényleg neked adtak hozzá..
Na kiderül.. én reménykedem hogy jön az enyémhez is, ha nem akkor majd gondolkodom.
Minden esetre nekem kell venni egy exup motort is, mert kerreg, pár fogaskerék ledarálodott benne sajna...
Ismerkedem a géppel de ősz végére már összecsiszolodunk !
A zöld meg ronda Kawás :), a ruhám meg amúgy is piros fehér :)
Csak 5. 6. Ban jarok! 190es gumival. 180 as gumival meg kemenyebb!
Kozutra kivalo. Palyara meginkabb! Kiveve ha gyakran jarsz 276al varosban(nekem gyarival annyit ment ora szerint)
Viszont ha felsz attol h 5 6 ban is elforog a hatso kigyorsitasnal a feheraszfalton akkor ne!
Persze nem mondom h raknek neha 7.et is.....
Viszont sokkal tobbet ad a gep!
Kicsit leoltem a lancszettem telen cseres. De megint ez megy fel!
Mármint a határolót szerezted tőle vagy a fogaskereket?
Bontóba 6ért mondták a koplett motort.. sztem az egész jó
Na kiderül.. én reménykedem hogy jön az enyémhez is, ha nem akkor majd gondolkodom.
Minden esetre nekem kell venni egy exup motort is, mert kerreg, pár fogaskerék ledarálodott benne sajna...