Valaki nem tud xlie 701 dolly sisakot m eset valahol? Aproba van 1db 79000 boltba meg 83000. Vagy ha ismeritek a gyereket szoljatok ra h nekem kell!
Max 50papiros!
Anya megengedte h szulcsinapcsipuszcsimra lecsereljem a HQ1 karbont
aszongyak a karbon olyan mint az acel..uh viszem a mehbe!
ÁÁ buszt nem nagyon csipázom csak télen méla undorral .
Szervizben volt tegnap de semmi baja hál istennek.
Aludjál akkor mer holnap nyerni kell ám sok sikert .
Háááá, 80km -- 1 tank nyál utcán az elég meleg. 1; Járjá busszal mert megmerázol. 2; Vidd el szervizbe mert ott nagy lehet a baj. 3; Fexek mert kimelóztam magam holnap meg megen korán kelek. 4; Szombaton racing, gyertek szúkóni!
Fasza lenne de sajna nem ez tényleg így van heti 2x tankolok. Nálam 1 hét 5 napból áll azon felül túlóra kicsit meg szoktam lepődni eleinte mikor kivillant a szegénység jelző.
Jó a fogyasztása akkor.
Viszont nekem gyári áttétellel kb 2 nap azaz kb 80 km 1 tank benya a munka helyig aztán haza frankón mondom viszont a ford. mutató nem nagyon megy 10.000 alá csak ha megállok valamiért pl: piros lámpa . Na ez akkor miért van hmm .
Segítség kellene... ráfolyt pillanatragasztó a lámpa búrájára. Hiába szedtem le azonnal, megmarta. Van valami megoldás hogy helyrehozzam?
Max 50papiros!
Anya megengedte h szulcsinapcsipuszcsimra lecsereljem a HQ1 karbont
aszongyak a karbon olyan mint az acel..uh viszem a mehbe!
3menet 1 tank meg fel liter olaj! es 1 perec! Sos es izzadt!
vagy felesbe tankosz? Fele etanol fele viz?
amugy en ezzel az 1 tankal elmentem 55000 kmet! Csak lefenyeztem neha!
Szervizben volt tegnap de semmi baja hál istennek.
Aludjál akkor mer holnap nyerni kell ám sok sikert .
Viszont nekem gyári áttétellel kb 2 nap azaz kb 80 km 1 tank benya a munka helyig aztán haza frankón mondom viszont a ford. mutató nem nagyon megy 10.000 alá csak ha megállok valamiért pl: piros lámpa . Na ez akkor miért van hmm .