Nem ragaszkodok a gyárihoz sőt igazából mindegy is hogy milyen ha bele tudom faragni a pályaidomba, és miért is ne tudnám. Csak az a baj az íbéjjel hogy 2 hét minimum mire ideér, nekem meg tegnapra kellett vón.
Pl z750, versys, zx10-nek is jó lenne a hátsó lámpája.
Testzsírom, leghamarabbi motorolásom az júli 25 hétfő kákúcs. Eddig úgy néz ki de lehet még akkor se. Az után pedig aug 7 háring. De ez se biztos és vége is a nyárnak.
Idén most használja a csávó. 2008-2010 ig állt. a csóka meg a kereskedés ahol volt egy darabig azt mondják nagyon szépen szépen szól a blokkja, persze azért mert elakarják adni, de majd a próbánál kiderül. reélem nem baszok rá ezzel a 6 os al basszot jól jártam pláne ha elviszik annyiba amennyibe kínáltam. A vétel meg kemény menet lessz mert leszedet velük az összes idmot meg mindent megnézek amit csak lehet egy szerelő haver társaságában.
ha csúszott is volna, levan szarva , a 6 ost is ugy vettem, és semmi nyoma tojok rá hogy nem gyári a szine a fidomon, ő annál szarabbul én annál jobban járok. Az gáz amugy ha 2 évet állt?
ezzel is egyet értek haverokéval mentem párat és ez a tapasztalat jött le nekem is. Nekem nem dominál a lóerő, csak a szépség és hogy kényelmesebben tudjak motorozni.
a fejidomra madarat fogott csak az van átfestve.nincs semmi bajom a 6 os al csak néha kényelmetlennek érzem a 2m em hez a 10 es legalább hosszabb kicsit. Meg nagyon jó árat adnának a 6 os ért.
Pl z750, versys, zx10-nek is jó lenne a hátsó lámpája.
http://cgi.ebay.co.uk/Kawasaki...
Varga Norbert: 06-20/563-6484
hivatkozz Csincsi Zoltánra,hogy ő adta meg a számot ok.
.
Varga Norbert: 06-20/563-6484
hivatkozz Csincsi Zoltánra,hogy ő adta meg a számot ok.
Meg jön az egyik cimbim aki még sose volt ilyen helyen, aztán majd most megmutatja.