Nekem is minden ledes az össz index a rendszám t. világittásom is csak a hátsó lámpa gyári ledes. viszont az indexek nekem 'E' jelzésesek csak gyorsan villog nekem ez a bajom, mert sztem ezért nem engednék át. Úgy hogy kell az a kibasz index vagy ha leveszem akkor átmegy . Ez a kérdés.
Nekem az a helyzet, hogy mindenem LED-es, tehát az első index, a hátsó index, meg a rendszámvilágítás is, amit nem fogadnak el ott, ahol kérdeztem. Ha felteszem az új hátsó lámpát, ami integrált indexes, és leveszem elölről a LED-es indexet, azt se fogadják el.
Gyári indexeket meg faszom se vesz.
Jót kérdeztél Dr.VFR én is kérdeztem tőlük de semmi válasz pedig jó lenne ha mondanának valamit mert hamar eljön a hónap vége oszt nem akarok beszopni .
Szeva Strici asszem kicsit félreértetted a kérdést nem akartalak felidegesíteni persze,hogy várok csak kíváncsi voltam arra mi van akkor ha a jó ember nem küldi sem az árut sem a pénzt.
Ha nem jön a kam. akkor nem jön ez ellen sajna nem tudunk mit tenni ez van ezt dobta a gép
Nem akartalak idegesíteni frankon ha úgy vetted akk.bocs .
Anno nekem igy ment bar nem volt ilyen allapotban mint most..
Gyári indexeket meg faszom se vesz.
Ha nem jön a kam. akkor nem jön ez ellen sajna nem tudunk mit tenni ez van ezt dobta a gép
Nem akartalak idegesíteni frankon ha úgy vetted akk.bocs .