akár a pályán is körbemenünk keréken kurvanagy steelhorse matrinyával az alsó fertályon.monnyuk a sikán azé durva lesz ,de a biznyák minden pénzt megér ..fertály az pontosjé vagy elipszilon?
Kurti segíts-te ehhez értesz
Jaja csak a lakkozást önmagában mennyiért csinálják azt szeretném tudni. gondolom amikor elkezdik megcsiszolják és akkor már a régi matricáknak annyi is.
Jah értem.
Volt ma a lámpánál egy kawás gyerek köszöntem neki (látta is) és baszot köszönnni. Azt gondoltam te voltál de ....nem.
Te ugye köszöntél volna remélem.
08 as az már ha jol tudom 600-as nem 636-os, de szerintem az jobb választás lenne. Nézd meg hogy estek e vele, amikor mész megnézni szolj az illetönek hogy ne járassa elötte, akkor kiderül hogy indul hidegen he esetleg van szervizkönyve azt kérjed meg amikor mész vele egy kört olyan 80-90 km/h-nál engedd el a kormányt és ha nem huz el semerre akkor tuti, meg vátogass vele sokat hogy nem dobja e ki a sebességet, mert akkor elképzelhetö hogy nyirva volt. Naggyábol ennyi de ez az én véleményem. azért várd meg mit irnak a többiek. Sok sikert a vásárhoz
,,,de a közepe még kopásmentes válogathatsz is...