a legjobban akkor jársz, ha elvisszük a Kamotóba, majd Feri beépíti... a házi taknyolásnak nem vagyok híve... nem dolgozik drágán! de ez csak az én véleményem...... majd te eldöntöd! a leírást átnézhetem, ha gondolod...
apropó, milyen néven garázdálkosz odakint?
Szellemes volt,kösz ,sokat segített és természetesen hattalmasat rötyögtem a szellemes beszóláson.Tehát felteszem a kérdést másképp.Ki tudja hol lehet a tegnapi pályafotókat'amiket a pályán belül ,profi fényképészeknek tűnő emberkék kattogtattak' megnézni.
A lengovilladra vevo lennek de csak akko ha segitesz atrakni Olvasgatom a kawiforumot ott a 03-04es topicba van egy egesz korrekt kis leiras hogy hogyan kell atrakni.
Tengerentulrol felnit nem rendelek mert qrva sok a pk
05-06 636 tulajok figyelem!
eladó a képeken látható cső komplett egészben! dob+oldalsó fekete takarók+Valter Moto rendszámtartó+Exup szelep beépítve. Fele olyan nehéz, mint a gyári cső, a hangja isten, esztétikailag kifogástalan, rozsdamentes kivitel, nincs FI jel, és alul erősebb a gép, mint bármi mással, mert a szeleptől megmarad a nyomaték.
Értelmes ajánlatokat várok! Garis cucc, ha nem tetszik miután felszerelted, kérdés nélkül visszaadom az árát!
Ilyen még egy nincs a világon, tök egyedi! Sajnos üres a zsebem, ezért kell elmennie!
Peace! http://sportmotor.hu/motoros_k...
videó a hanggal: http://youtu.be/HGuP5GNcpvE
Coli,
Ricsinél a bontóban 20 papír a lengővilla, de az enyém is hamarosan eladó 10 pénz körül (hegesztett a bal oldali emelőszem tartó), a kerekeket is nála kéne megkérdezned, mert Bayről rohadt drágán ér ide... vagy a kawiforumson a For Sale szekcióban nézd meg, de a shipping az necces így is... a hátsó gátló bayen 20-40 dollár... és inkább a 07-08-as gátlóját vagy az RR-ét tedd bele!
Remélem mindenki épségben hazaért tegnap; a balesetet ért motoros pedig remélem meggyógyul, a motor nem tűnik annyira összetörtnek, de a vérnyomok a sérült bukón nem jó jel...
Sziasztok.
Keresem az alabbi dolgokat.
kawasaki zx636 (05-06) elso hatso felni illetve hatso lengokart rugostaggal 1utt aki tud jo arban ne tartsa magabn
hukovesl neven garazdalkodok kint