44000 a Kawasakinál, 25.000-tőlem.De az egyik egy kicsit csúszott.
Viszont egyszer használatos, nincsen hozzá új fej. Esel, csúszik komplett új garnitúrát kall veni.
Erről a kawáról, vagy esetleg erről nem tudtok valamit? csak mert nagyon foglalkoztat a gondolat, hogy beállnék a 6-osok sorába... de pl. Budapesttől Nyíregyháza nagyon nincs közel, így inkább itt érdeklődöm...
elmondom neked,hogy a jobb első telóban nem volt egy gramm olaj sem...ez már orvosolódik...áttételem nem volt az igazi,vagyis nem az amit megszoktam igy elég fránya volt a kigyorsítás,az a fékcső ami fenn volt rajta..no az meg megér egy misét mármint menet előtt,hogy el ne menjek az egész..de nem ment sőt fel sem puhult.meg mostmá lesz rajta pályaidom is..talán.szóval a motorral minden jo volt,én voltam még kicsit fostos...de ha valaki ment már kölcsönmotorral pályán az tudja miről beszélek..aki meg nem annak ugyis hiába.
Tibor!-maga tényleg celeb lesz mostan?
Ebben rohattú' igazad van, pl. a célvégén 220ról kezdem 220ná' a fékelést, és biztos odabax a betéteknek. (Nálatok az Q korai)
& a ringezések II. etapjának féltájékán 1/2 ére esik vissza a fékkar.....
Már Q-ra unom, hogy utána meg már minek menjek föl 3iknak, mert csak zavarnék Mindenkit......
Most cseréltem elől a komplett garnitúrát, agyonra újra
légteleíntettem, sehol semmi bubi, ha +int elkezd beesni a fékkar nagyobb igénybevétel esetén fogom osz' xétrugdosom a egészet
Na jó előtte veszek 1 kb. valójában a 10edét érő felújító szettet, 10x annyijé'!
Mivel occsójé jutottam hozzá, nyugtassatok +, hogy a Nissin betétek se voltak 1 rossz választás ?
nemhivatalos informésön:az elmaradt márkakupa juli 10-11-én kerül megrendezésre a Hringen...gyúrjatok..Tibor Te a gyors balosra merazolyan 125 ös tempós...a többibe meg szopjále ..azé a +1 re is mg a-2 re is edzthetsz meg a lejtős balra..
a csikányod meg szar
Viszont egyszer használatos, nincsen hozzá új fej. Esel, csúszik komplett új garnitúrát kall veni.
Erről a kawáról, vagy esetleg erről nem tudtok valamit? csak mert nagyon foglalkoztat a gondolat, hogy beállnék a 6-osok sorába... de pl. Budapesttől Nyíregyháza nagyon nincs közel, így inkább itt érdeklődöm...
Na majd remélem Muja jön a pontos árral.
http://www.sportmotor.hu/motor...
Ez a Muja féle bukógomba érdekelne engem .
Hol lehet kapni ?És mennyi az ára?
Tibor!-maga tényleg celeb lesz mostan?
& a ringezések II. etapjának féltájékán 1/2 ére esik vissza a fékkar.....
Már Q-ra unom, hogy utána meg már minek menjek föl 3iknak, mert csak zavarnék Mindenkit......
Most cseréltem elől a komplett garnitúrát, agyonra újra
légteleíntettem, sehol semmi bubi, ha +int elkezd beesni a fékkar nagyobb igénybevétel esetén fogom osz' xétrugdosom a egészet
Na jó előtte veszek 1 kb. valójában a 10edét érő felújító szettet, 10x annyijé'!
Mivel occsójé jutottam hozzá, nyugtassatok +, hogy a Nissin betétek se voltak 1 rossz választás ?
a csikányod meg szar