Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Biztos nincs olyan épületes téma, amihez a rengetek olvasónak lenne kommentje.
Dobjál fel vmi izgalmasat!
Például - az egyik este - találkozhatnánk, s motorozhatna egyet a csapat.
D
Nagyon pang ez a forum, hol vannak a BESTIA tulajok, ennyire nincs jóidő hogy mindenki motorozzon
Én mindennap nyomom, bejárós a gépezet, ma ovatos duhaj voltam, mert kevés volt a benya
Én nem motoroztam már egy ideje. De jövőre gyúrunk vazzeeee
Hja.ma reggek R1essel elmentem a fizumért (mert több benya volt benne ) utána át ültem a Bestiámra közben+át vittem 1 k7-1ooo -est a szervízbe. Na és mind ezt munkaidőben Hoppá
lapos a topic, mindenki motorol ..
?ég nem De már rajta vagyok
ok,
már fel van adva spray nélkül 10ezer plusz postaköltségért így 11690Ft-ot kell majd fizetned!Ha előbb írsz jó lett volna mert olyan 12körül lett feladva!
De teli vagy Pupu ,tán eladtad a garázst?
ha még nem adtad fel akkor mehet 13 éert a spray-vel együtt.
Ok!Akkor 10ezer plusz a postaköltség!Szólok valamelyik ősömnek hogy adja fel holnap!
Nem kell az olaj mondom nekem is van egy garnitura, 10 ért elviszem, utánvéttel, postázhatod lassan, Tene Gábor .II ker 1024 Kisrokus u 16-20 mélygarázs Biztonsági szolgálat, ezt ird rá a csomagra. üdv
Így nem lesz jó ahogy írtam?Csak tudjam mert akkor holnap feladnám mert aztán nem leszek itthon!
Odaadom 10-ért de akkor nem adom vele a olajsprét!Vagy 13-ért postaköltséggel együtt mindenestől odaadom!Szerintem megéri!Írj mail-t címem tudod!
10esért elviszem, ugyis van már egy garnitura,
SÜRGŐS!
Eladó K&N sportlégszűrő ajándék Castrol olajsprével együtt eladó!Mindkettő bontatlan!Ár 13ezer!
Action13.000.
ok msn-en megdumáljuk
Csáó! Mostanában nem járok BP fele, de postai utánvétellel el tudom küldeni ha kell...
cső ha elhozod átveszem a 3-at (bp)
Eladnám Dunlop KR108 vágott slickeimet.
3 db 195/65 (2007-09es gyártás). Egyben 15.000 Ft. Pályázni már nem jók!
akciótizenháromhétfőnmeglátogatsz?
gyúljál meg ,én akartam a 13.000. lenni
2009/09 Érdemes elolvasni az 1000-es tesztet...
http://www.motorrevu.hu/lapszamlista.php