Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekünk ilyen van
És lehetőleg ne nagyon sokról, mert nem érsz a végére!
Nekem azt mondték, h 30-tól visszafelé kell számolni...
Hmmm... Nektek is ilyen van otthon?
hova sietsz bakker?
HáJimyb@z+ilyenhüjéneknézel?
Rajtavagyok a témán főnök! Mostantól minden hónapban szülinapom van...
húzzá bele ..szóljatok már ennek a kawaszeki gyereknek hogy én nem szoktam hozzá az ilyen ügymenethez hogy mondja mondja de nem történik semmise....
Legalább a saját kerékpárod?
Köszi Crazy , nemsokára utolérlek...
heppi börtszdéj bazmeg
Hja ezt még havazás előtt fotóztam a bölcsi előtt, lopásbiztos lezárás
Azok nem köllenek+naon drágák.Nekem 1tapasztalt 12es tulaj Dr.B T azt mondta ezzel a rendszerrel az 1ik legnyomatékosabb a blokk alul,nekem+az kő és az 1ik legszebb is.Amcsiban van Muzzy rendszer 500Dolcsiért majd kiderül mit hoz a szezon.
mikor pizzázunk ?
Mikron rendszert sajna nem tudok mert becsödölt a gyár kb 2 éve Bódist rendszert újban tudok! vagy akrát yosit
Zx-12 hő 2003 as Micron rendszer használtan is jöhet,ha tudsz norm árban szezonközben keress meg.
Sziasztok KAWASAKISOK!

Ha gyári alkatrészben és kiegészitöben kell segitség keressetek az adatlapomon!
Sztem már az Internet a nyerő.
A 2004-es tali előtt Haya a Motorrevüben és a Superbike
magazinban adott fel egy hirdetést!
Oksa
Pakson az enyémen kívül van egy szürke (amivel találkoztunk) és egy zöld tizenkettes, de nem tudom kideríteni, hogy kik annyit viszont sikerült megtudni, hogy a zöld 2-3 utcával alrébb van tőlem, mégis csak 1szer találkoztam vele és az sem most volt.....lehet már zzr 1400 van neki, mert abból van egy jó pár nálunk.
Amint kész a laptopom küldöm a képeket csak jelenleg (még mindig...) win 98-ra kényszerülök, ami nem igazán szimpatizál semmilyen modernebb/újabb progival vagy készülékkel
Mindenki elhalt?

Haya15-től remélem kapok egy listát az akkori
motorostali résztvevőiről.....

Aztán nyomozni indulok....