Na halilalipapi! Hát ennyi hülyeséget amit ti itt összehordtok. Vazze napok-hetek telnek el úgy, hogy nem tudok semmi értelmeset kihámozni
Yetin 12-essel indulni? Szorítok!
Szasz Hencs apu:Mi a faxnak tolod ki a hóba? Igaz én is hébe-hóba használom Macipán:Már 1 ideje árulják ezt a gépet Cadilaci:Örülök,hogy 1ben vagy,de Nem szeressem az eltűnős gyerekeket
MI van Papa! Ne félj nem felejtettelek el. Mondok számot 06 20 267 74 33 ez tuti elérhetőség.
Szöllő Papa küldd el erre még egyszer a bsz számot és utalom a témát.
Taki és többiek. Ha valaki kíváncsi mire képes a 12es havas, jeges ocsmányúl csúszós pályán akkor jöjjön 14 én Ostfiasszonyfára a Pannónia ringre. Jövő hét vasárnap ott csap le a fenevadam.
Taki Kawagéza nektek közel van kötelező. Gyertek autóval csak legyetek ott.
A Márkaszervíz nevű csapat YETI 1ese leszek. Ott kell lenni
Pld:Hoztam fej fájás csillapítót +masszírozzam a hátad Te milyen jól nézel ki vagy +vegyem neked azt az ékszert ami mellett leragadtál múltkor, a kirakat előtt De ennél olcsóbb 1spontán virág csokor csak az gyanús is lehet
Yetin 12-essel indulni? Szorítok!
http://www.kepesmotor.hu/kawas...
hét elején eldőltem a hóban de csak a szárny bánta
megragasztottam de ha lett volna karcmentes akkor boltoltam volna
MI van Papa! Ne félj nem felejtettelek el. Mondok számot 06 20 267 74 33 ez tuti elérhetőség.
Szöllő Papa küldd el erre még egyszer a bsz számot és utalom a témát.
Taki és többiek. Ha valaki kíváncsi mire képes a 12es havas, jeges ocsmányúl csúszós pályán akkor jöjjön 14 én Ostfiasszonyfára a Pannónia ringre. Jövő hét vasárnap ott csap le a fenevadam.
Taki Kawagéza nektek közel van kötelező. Gyertek autóval csak legyetek ott.
A Márkaszervíz nevű csapat YETI 1ese leszek. Ott kell lenni
Amúgy ilyen lett
egy halk kis kérdés, nincs véletlenül egy zöld jobboldali szárnyacskád még régről?
Szájon át, vagy kúpként.