bekaphatod, te szerintem összekeversz valakivel, kurvára nem akarok megválni a tipustól, max az évjárat modosulhat a tipus az nem mivel én is tudom amit mindannyian ebbe a topicban
Ez igy tökéletes, amit akartam azt láttam, arra voltam kiváncsi , hogy csunyácska lessz e ha leveszem az elejét, szerintem nem, bár én oldalra tesnnék ilyen z1000-es formáju oldalidomot is amibe hegyesen benne az index, az pont fedi azt a részt aminek nem kell látszani. szerintem okés igy a gép, és biztos vagyok benne hogy a kényelme az ég és föld az eredetihez képest.
Kívánok! Na sajna egész héten rohantam,nem voltam a pólónyomóknál,jövőhéten meg végig nyíregyen leszek,úgyhogy ezért a csúszás,de utána eskü intézem. Bocsika.
Azt hiszem nekem van. De addig is ott az alapjárat állító csavar a jobb oldalon, kicsit betekered és kész is. ahogy melegszik a motor kitekered. Ha megnézed ugyanazt a részt mozgatja a szivató is.
Nekem sincs szivatóbovdenem, mert a túrakormányhoz rövid volt
Help! Esetleg eredeti szivató bovden valakinek ? Az enyém szétrohadt belűl ma be akartam inditani a békámat és a bovden meg beokádott csak eredeti érdekel
Valaki nem akar adni nekem kölibe egy szárnyat az idomjáról, ameddig lemásoltatom?
Nekem sincs szivatóbovdenem, mert a túrakormányhoz rövid volt