Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mikisix mester-rel mi lehet ,tud róla valaki valamit? ?
oksi.
Szia Eras!

mmmm, O.K.
Akkóó 16.45.-kor nálunk
hencs papa nem tudlak hivni, megyek komáromba dolgozni vigyem a cuccost? kb fél óra mulva lennák ott.
Szeva Töki!

Bóóóóóódog szűűűűűűűllíííííí nnaaaaaappóóóóóóóóóóót,
Bóóóóóódog szűűűűűűűllíííííí nnaaaaaappóóóóóóóóóóót
Bóóóóóódog szűűűűűűűllíííííí nnaaaaaappóóóóóóóóóóót ÓÓÓSZÍÍÍÍÍ
Bóóóóóódog szűűűűűűűllíííííí nnaaaaaappóóóóóóóóóóót!
Boldog Születésnapot te cuzukis . B.SZ.N. .
Oszika:Hosszú- boldog életet és Orgazmusokat kívánok születés napod alkalmából. Remélem már, bumm van a fejben?
Köszi!
Attól ki tudok, talán...
csak már mehetnénk, mert kezdek meghülyülniiiiiiiiiiiii...
nem baj igyál csak, egézségedre váljon. Azt hogy mi lessz élöben azt meg majd meglátjuk, csak nehhogy még egy 10estöl is kikapjál
Köszi! Na igen, mert ez a fórumban van, élőben majd más lesz a helyzet...
Estefelé otthon leszek. Részegen...
bazz, BOLDOG HAPPY BIRTDAY-t most átlépsz egy uj korba, a 4dik hely stimmel, elötted 3 kawasaki , ma kint vagyok barátom remélem bedobhatom hozzád a TV-t
eksön emlitetted azt az olcsó forrásbol származó gyertyagarniturát, elöfordulhat, (söt valoszinüleg) igényt tartanék rá. és akkor elvileg meg is vagyok fékbetétek uton , olaj uton szürövel, gummák már avaly felkerültek , a gyertya hiányzik, oszt mehet a menet.
A 4. meg Suzukis...
Ma vagyok 30 éves bazz...
mindig a 3.dik győz
Első
Csáó nem felejtem el épp azért írtam itt h teis lásd ma lett kész csak picit több lett mint amit akartam s azért írtam hogy még van pluszba neked hétfőn küldöm postán:D:D
Szega!
Az enyimet se felejtsd el
Írtam emailt lesd meg adatlapodon található címre.....
Oksa írj emailt és ott megbeszéljük részleteket láthattalak már téged Hartyánon kondi-fittbe?:P
Szia földi én Újhartyáni vagyok vagyok .. kell nekem ilyen emelő szem ...
8-as 10-es emelőszemek eladók frissen készültek még meleg(most vettem ki esztergából) további infók adatlapomon eladó holmikban dobj egy mailt és megbeszéljük részleteket.....
Éttem! Hajrá! Kiváncsi vagyok!
Még nincs, mert szimeringet is rendeltem bele. Hétfőn sztem meglesz...