Nekem is látszik egy pár fogán a balanszkeréknek, hogy meg van nyalva, de én akarok hozzányúlni amíg nem muszáj. De ez a dolog érdekel engem is, kommentálj a fejleményekről légyszi.
Köszi szépen! Még egy kérdés! Látom klr-ed van,és az lenne a kérdésem,hogy ami a főtengely len kerék oldali oldalon van egy lánckerék ami a balansz és a vezérmű láncot hajtja meg,olyat hol találok! Vagy valakinek eladó esetleg?
Sziasztok nem rég vásároltam egy KLR 600 84 évjáratú endúrót és le szeretném cserélni a főtengely csapágyakat is de nem találok a neten hozzá! jól jönne egy kis segítség! Hol lehet ezeket beszerezni,megrendelni? link jól jönne!
Üdv! Eladóvá vált szeretett Honda CRM 250-em, bővebb infó email-en vagy telón, ha érdekel ne habozz! Az ár alkuképes! Csere is érdekel 4T 350 cc-tpől 500 cc ig. SZART NE KÜLDJETEK CSERÉRE KÖSZI :)
hali mindenkinek. segítség kéne nézegettem egy kawasaki kle 500 túra endurót 1992 es amit megvennék.és ha valami hirrel tudnátok szolgálni hogy mien a kezelhetősége illetve szervízigénye esetleg alkatrészellátás mennyire van hozzá.esetleg tipushiba fogyasztás. mennyire megbízható motor tudom hogy nem egy fiatal motor de azért is fordulok hozzátok. köszönöm.
Tudok segiteni! Adatlap!
Steelhorsemotor!
Tel. : 06-20-220-3720
De szerintem nem lesz olcsó mulatság. ezek a japán cumók kurva drágák.
Üdv! Eladóvá vált szeretett Honda CRM 250-em, bővebb infó email-en vagy telón, ha érdekel ne habozz! Az ár alkuképes! Csere is érdekel 4T 350 cc-tpől 500 cc ig. SZART NE KÜLDJETEK CSERÉRE KÖSZI :)
Mutatós lesz a gép. Milyen felnik lesznek alatta? Át kell variálni valamit hozzá?
Nem nagyon jártam még itt. Megosztanám veletek a videómat.
Nálunk ilyen egy családi veszekedés.
https://www.youtube.com/watch?...
Üdv.
Újban tudok