Megválnék maradék KLR600 motorikus alkatrészeimtől! A vez.tengelyek rossz állapotúak, csak a fogaskerekek és a dekompresszor használható róluk. Csak a képen lévő alkatrészeim vannak.
Sziasztok. Szeretnék venni egy klr 600 ast. . ha csak berugó van rajta, akkor nagyon fogom utálni? nehéz indítani? 170 cm vagyok. .. Valaki nem tud egy jót, eladót, rendszámosat?
SZiasztok! Nekem olyan gondom van,hogy egyszer van gyújtás a motoron egyszer nincs,ha van akkor is gyenge. Ez mitől lehet? Klr600-ról van szó, 90' körüli évjárat.
Üdvözletem!
A tömítés érdekelne hogy mennyibe kerülne és az is érdekelne hogy mennyibe kerülne egy kuplung bovden és egy km óra spirál.
Az e-mail címem gombkoto.izsak@hotmail.com
Üdv.: Gombkötő Izsák
Sziasztok!
Megvetem a KLR-t, annyi baja van hogy hengerfej tömítés kéne bele, de csak készletbe találtam aminek elég borsós ára van. Valaki nem tudná hogy hol lehet csak simán hengerfej tömítést venni?
A másik kérdésem hogy milyen viszkozitású olajat öntsek a blokkba?
Sziasztok! Kérném a segítségeteket! Fontos lenne!
Lenne egy Klr 600 as eladó ami felkeltette az érdeklődésem!
A tulaj azt mondta ( irta) hogy a motor " indul de csak ritkán és durrog tolásra indul.. csak ha indul rugásra csak durrog"
Nem tudom érdemes e belevágni!?
Ha valakit érdekel kawasaki klr 600-hoz 24 literes műanyag acerbis túra tank, akkor nálam lehet, hogy lesz egy eladó fix 20 ezer Ft-ért! Csere nem érdekel! Érdeklődni csak email-ben: koriadam@citromail.hu Fórumon nem leszek fent!
Megválnék maradék KLR600 motorikus alkatrészeimtől! A vez.tengelyek rossz állapotúak, csak a fogaskerekek és a dekompresszor használható róluk. Csak a képen lévő alkatrészeim vannak.
lzoltan183 kukac gmail pont com