Na megnéztem a videót kawasaki kdx 125 sr . Az a lényeg ugye nekem nincs összekötő pálca, a másik az hogy a videón kb 3-4 centire kihúzza azt a szelepet vagy mit, én kézzel kb 1 centit tudom mozgatni,az is olyan mintha csak csúszkálna a helyén...ilyenkor mi van?
Szia
képet nm tudok küldeni mert nekem 200 as van de a működés ugyan az youtobe mindent megmutat (Kawasaki kdx 125 Sr power ) nézd meg ez is sokat segít ,vagy (1997 kx125 power valve. ) ott bemutatja hogy működik neked is ugyan úgy mozog a 2 oldalsó ugyan ily mozog csak neked középen nem mozog :)
Neked mennyit mozog az a része,ami a blokkba megyen be? nekem olyan 1 cm. Annyit kell neki? A kiput leszedtem bevilágítottam lámpával de semmit nem látok ami mozogna ( szelep vagy valami) Kérhetnék egy olyat, hogy lefotóznád a tiéd hogy néz ki? Ami a műanyag burkolat alatt van. Előre is köszi.
Szia
sehonnan sajnos én azt meghegesztettem szépen lehet hegeszteni awival .ha nem agyon kopott akkor megéri megcsinálni mert újat szinte lehetetlen szerezni :) én 1 db alkatrészt nem találtam hozza főleg nem powert mert az mindenkinek megeszik meg régi gépek ezek .
Szia! Megvan a hiba. Sajnos a powernél ami függőleges kar mozog,ami kinyitja és zárja a gázáramlást na az az összakötő rúd nekem nincs rajta mert letört... :) honnan tudok szerezni olyat?
lehúzod a powernél a gumit megnézed hogy egyáltalán a kar mozog -e ,vagy a power kis dobozát teljesen mindegy ha az mozog lent nincs baj :)azt úgy bírod megnézni adsz neki pár gázfröccsöt :) viszont ha az mozog célszerű a hengerfejet levenni és a kis power nyelveket megnézni lehet el van koxolódva ,vagy e fogaskerék megugrott a fogaslécen és összekuszálódtak de úgy is meg bírod nézni még hogy a kiput leveszed és belenézel a kipu nyílásba és ha nem ugyan úgy zárt állásban állnak az viszont baj ,de meg van a hiba forrása , de azt időnként takarítják évente akár mert az meg tud ragadni a sok olajos kormos hülyeségtől miután szétszedted szépen visszarakod zárt állásba mind és a kart huzigálod nyit zár -e ha az meg van elméletileg jó :) csak figyelj arra hogy állnak nehogy össze vissza dobd be őket :) sok sikert :)
Szia
Power baj , ha eddig minden ment egyről kettőre nehezebben indul nincs alapjárat nem pörög ki vagy alul gyengóca akkor power ,a másik meg pucold át a karbit aztán nézd a powert :)
Üdv mindenki! Kawasaki KDX 125-ös endúróm van,és az lenne a problémám,hogy alapjárat abszolut nincs, csak ha játszok a gázzal,viszont ha elengedem,egyből leáll. Valamint ha megyek vele akkor 1-be van benne erő de utánna csak fullad össze vissza és valószinű a power sem nyit ki. Kérek mindenkit aki tudna valami használható tanácsot írjon azonnal. Előre is köszönöm!
képet nm tudok küldeni mert nekem 200 as van de a működés ugyan az youtobe mindent megmutat (Kawasaki kdx 125 Sr power ) nézd meg ez is sokat segít ,vagy (1997 kx125 power valve. ) ott bemutatja hogy működik neked is ugyan úgy mozog a 2 oldalsó ugyan ily mozog csak neked középen nem mozog :)
sehonnan sajnos én azt meghegesztettem szépen lehet hegeszteni awival .ha nem agyon kopott akkor megéri megcsinálni mert újat szinte lehetetlen szerezni :) én 1 db alkatrészt nem találtam hozza főleg nem powert mert az mindenkinek megeszik meg régi gépek ezek .
Power baj , ha eddig minden ment egyről kettőre nehezebben indul nincs alapjárat nem pörög ki vagy alul gyengóca akkor power ,a másik meg pucold át a karbit aztán nézd a powert :)
Olyan kérdésem lenne hanyas évjáratú blokk ez ami benne van mert szeretnék hozzá rendelni hengerfej tömítést csak nem tudom hanyas :)
KDX 125-höz keresek komplett hátsó kereket. 18x1.85 széles a ráf, az enyém sajna belülről el van oxidálódva, ezért cserés.
Nem kaptam meg a képet a power szelep alkatrészekről, ha kérhetlek küld már el : bennyke01 @gmail.hu