Sziasztok! Érdeklődnék, hogy KDX 125-höz valakinek gyújtáselektronikája van-e eladó? Vagy egy tipp, hogy mely típusok elektronikája jó még bele... Köszi előre is!
Szerbusztok!
Nekem eddig nem volt kawám és kérdezem tőletek pontosan mit jelent a KMX ill a KDX típusjelzés és mik az eltérések a két típus közt
Ezenfelül keresnék egy eladó 87-98 közötti 200 ccm 2T-t
Köszönöm
Sziasztok
A 125-ös kdx gyújtáselektronikája jó lehet-e a 250-nek vagy fiatalabb 250-esé(az én motorom 250-es,1993-as évjárat)? Másik kérdés:a 125-ös szívócsonk egyezik-e méretében a 250-hez?
Segítség
tudna valaki küldeni,vagy linkelni egy használható Sevice Manualt
KDX125 höz(27Le változat)
már keresgéltem sok helyen a neten de nem találtam
Oké! Azt nem tudom,hogy hányas évjáratú,de kdx kuplung. Alkatrésznek vettem annó ezt a blokkot,mikor még meg volt a KDX-em. Az 94-es volt ,elvileg,gondolom az alkatrész blokk is 90 környéki évjárat lehetett. Azt mondják az okosok,hogy a régi KX 125-ös blokkja megeggyezik a KDX-ével. Nemtudom,lehet.
Valakinek van irjon!
Nem tud nekem valaki árat mondani?
Szét ment a bal oldali hűtőm de nem tudom mennyibe mennek ezek.(KDX 200)
Köszi.
Van egy eladó keihin pe 28-as karbim eladó, egyedül a tűszelep hiányzik belőle, ár kb 8ezer ft
http://www.cmsnl.com/kawasaki-...
Nekem eddig nem volt kawám és kérdezem tőletek pontosan mit jelent a KMX ill a KDX típusjelzés és mik az eltérések a két típus közt
Ezenfelül keresnék egy eladó 87-98 közötti 200 ccm 2T-t
Köszönöm
A 125-ös kdx gyújtáselektronikája jó lehet-e a 250-nek vagy fiatalabb 250-esé(az én motorom 250-es,1993-as évjárat)? Másik kérdés:a 125-ös szívócsonk egyezik-e méretében a 250-hez?
tudna valaki küldeni,vagy linkelni egy használható Sevice Manualt
KDX125 höz(27Le változat)
már keresgéltem sok helyen a neten de nem találtam