Üdv mindenkinek !
Az lenne a kérdésem hogy 90 es èvjáratú 125 ös kdx hez jó a 96 os kx gyujtása itt gondolok a lenkerèkre ès alaplapra ?
A válaszokat előre is köszönöm :)
Segítségeteket szeretném kérni. Kiszedtem a power szelepet ami nem gyengén el volt olvadva a hengerben tehát cserés. Valaki megtudná esetleg mondani mit szerezzek hozzá? Képeket rakom mindjárt. Valamint egy meglepetés ért amikor a hengeren megláttam az 50 CM feliratot,de az lehet nem gyári. Én ezt a motort 125-ösként vettem, néztem neten 50-esbe nem is igazán van ilyen tipus... Átvertek volna? 50-es lenne a motorom? Power szelep még mindig érdekel!
idéig szép és jó a power készítés kérdes milyen az anyag ,sohaskereket lehet rá venni 1200 ft / db enyémen is csak azt cseréltem le ,de a bevágást pontosan bele rakni szinte lehehtlen belekell marni ami elég nagy munka de sok sikert :)
Hali komplett tengelyem van állítóval anyàval alátéttel együtt :) külön nem akarom mert csak a nyakamon marad. Menj egy árat és még egyezünk. Ezen hívja ha érdekel 06 30 336 39 75 ;-)
Akkor kopott a 2 fogaskerék meg a vonórúd is le a hengerfej minden ki kell venni és lefényképezni :) de ha olyat csinál nagy szar az egész szarrá van kopva .
sürgősen keresek kdx 200 szívócsonkot ,akinek van írjon !
Az lenne a kérdésem hogy 90 es èvjáratú 125 ös kdx hez jó a 96 os kx gyujtása itt gondolok a lenkerèkre ès alaplapra ?
A válaszokat előre is köszönöm :)