Csáó!
Valaki tudna KDX 125-höz kapcsolási rajzot, vagy Service Manual-t linkelni, vagy küldeni? Márt kerestem a neten, de sehol se találtam, csak fizetőset
Sziasztok!
Valaki meg tudná mondani hogy mi a különbség a 250-es kx és a kdx között? Azt tudom hogy valamivel gyengébb a kdx. Néztem egyet és nem igazán tudom hogy mi, mert nem volt gyújtáskapcsoló sehol és kx matricázása volt. Viszont volt rajta lámpa de sehol nem volt kapcsolója.
Szia, keresek KDX 200-hoz ( 1991 ) Keihin PWK 35ös karbit, müanyag takot oldalidomokkal, és valami normális faxa kis végdobot meg rezot is, fejidomot belsővel stbstb, felszeretném venni veled a kapcsolatot facebook vagyx telefonon keresztül, tel számom: 06706651011, ha vannak még alkatrészeid kérlek csörgess meg! Vissza hívlak és beszélünk.. :) üdv, laci.
Nekem a kapcsolási rajz(ok) a lényeg. A szöveg nyelve nem számít :D
Megköszönném nagyon, ha elküldenéd az "onearmy@windowslive.com" címre!
1996-2001-ig tudok adni manualt csak az a baj hogy francia nyelvű.
Ha kell adj egy email címet és küldöm!
Valaki tudna KDX 125-höz kapcsolási rajzot, vagy Service Manual-t linkelni, vagy küldeni? Márt kerestem a neten, de sehol se találtam, csak fizetőset
e-mail: sany018@citromail.hu
Valaki meg tudná mondani hogy mi a különbség a 250-es kx és a kdx között? Azt tudom hogy valamivel gyengébb a kdx. Néztem egyet és nem igazán tudom hogy mi, mert nem volt gyújtáskapcsoló sehol és kx matricázása volt. Viszont volt rajta lámpa de sehol nem volt kapcsolója.
http://www.bilder-hochladen.ne...
Nagy vonalakban így, de a menetirány szerinti jobb oldali szelepnél van egy kis fordító kerék is. azon is van jel.
ár ajánlatot kérnék majd szépen :)