Sziasztok! van egy Kawasaki KDX 125-őm! Szét szált a tűgörgő és szét verte a hengert..sajnos eddig nem találtam rá hengert úgy hogy csak bennettek bízok! Van esetleg valakinek olyan hengerre amit nem kell fúrni? itt a motoros szezon lassan én meg megőrölők nélküle!
A napokban vettem egy kdx 125öt! Utána néztem és ezekben elvileg gyárilag nincs kiegyensúlyozó tengely...nem tudom ebből kifolyólag-e,de bizonyos fordulat után elő jön a motoron egy rezonancia(idomok is rezegnek),főtengely csapágyat néztem ami nem lóg,elvileg a motor blokkja fel lett újítva,tömítéseken látszik is! Az lenne a kérdésem,hogy ezek gyárilag ilyenek,tehát elő fordul minimális rezonancia vagy nem? Illetve a gyári áttétel szerintem túl hosszú rajta(15/52), 3.ban 85körül megy,5ben 120....6.ban nem s néztem....volt crm em az 4ben ment 90et.5ben 110et....valaki esetleg cserélte már rövidebbre úgy milyen? Elől egy fogszám mennyit jelent?
Próbáltam,egy darabig jo is volt, de sajna kifújt valahol, bele a víztérbe és akkora lett ott a nyomás,hogy kinyomta a vizet a túlfolyon,aztán inkább nem probálkozok vele..
sziasztok! Tud valaki hengerfej tömítést csinálni/ csináltatni utánvéttel? (kdx 125) nem biztos,hogy szükség van még rá mert "igéretet kaptam" de már 2 hete várom ,hogy jön,még a hetet kivárom,és akkor igénybevenném valaki segítségét amennyiben bizonyos lessz ,hogy szükség lesz rá!
Kdx125 központi teló felújítható?
A napokban vettem egy kdx 125öt! Utána néztem és ezekben elvileg gyárilag nincs kiegyensúlyozó tengely...nem tudom ebből kifolyólag-e,de bizonyos fordulat után elő jön a motoron egy rezonancia(idomok is rezegnek),főtengely csapágyat néztem ami nem lóg,elvileg a motor blokkja fel lett újítva,tömítéseken látszik is! Az lenne a kérdésem,hogy ezek gyárilag ilyenek,tehát elő fordul minimális rezonancia vagy nem? Illetve a gyári áttétel szerintem túl hosszú rajta(15/52), 3.ban 85körül megy,5ben 120....6.ban nem s néztem....volt crm em az 4ben ment 90et.5ben 110et....valaki esetleg cserélte már rövidebbre úgy milyen? Elől egy fogszám mennyit jelent?
Próbáltam,egy darabig jo is volt, de sajna kifújt valahol, bele a víztérbe és akkora lett ott a nyomás,hogy kinyomta a vizet a túlfolyon,aztán inkább nem probálkozok vele..
Energiaitalos dobozból nem próbáltál kivágni?
Az is jó megoldás lehet.
125ös kdx re kellene nekem teleszkóp védő műanyag(fordított tellós),akinek van az jelezzen!
Meg van még esetleg a fejidom?
(Vagy a sárvédők, első lánckerék)
Kawasaki KDX 125 ös motorhoz keresek:
-Kábelezés
-Hátsó lámpa
-Fejidom lámpával
-Első sárvédő
KÉK motorhoz!
Nem tudok esetleg vmi lehetőséget ahol tudnának nekem adni?