Nah ezek jo kis infók! Közben azért visszaolvastam és látom, hogy a Handó féle nagyon megy és be is vált sokmindenkinek. A videókról is ez tetszett a legjobban! Most akkor lehet gyűjtögetni... legalább a szezonra már fel van készítve a drága,, arra nem kell költeni!
Elérhetőséget tudtok dobni esetleg? Találtam tel számot az vajon jó? Elég régen írták ki. Peace
Nos- több választásod is lehet sport dobban. Magyarok közül jó páran gyártanak rá. Finster, Handó, Mastek dtb.
Ezek közül szerintem mind jó lehet- linkelejk is be videókat róluk.
Külföldi gyártók közül is sokan ráálltak a témára- Ixil, Gianelli, Laser, Hawk stb. Ki tudja mennyi kisebb nagyobb cég van, és sok meszek megoldás.
Nekem Handó dobom van legelőször kawaEr5- nek azaz Feri barátomnak volt először, utána csábultunk el többen- kötük én is.
Ára a Handónak alap azt hiszem 32 ezertől felfelé- attól függ hogy kéred!
Enyém 42 volt. Handó Petinél nem nagyon változnak az árak, rendes fazon.
Mehetsz személyesen is, vagy el postázza akár postán is úgy hogy soha nem látott. Parabellum azt hiszem így vette. Mivel sokat csinált már gond nem lesz a méretekkel.
Viszont legyen már jó hír is a részemről- megjötta bukó keret másik fele, hétvégén felrakjuk, remélhetően immáron tökéletesen fog passzolni- képek lesznek!
Így akit érdekel utána rendelhet magának.
Nos nem lennék objektív, de mivel az vagyok így leírom hogy ma még egyszer tiszteletemet tettem a mûanyagosnal...
Most a tavaly javított oldal dekli csavaros részének füle alatt kicsivel keletkeztek hajszál repedések... A kipufogó felôli oldalon.
Úgy néz ki örököltük a Gpz 500 csodálatos mûanyagjait!
Szerintem felesleges bele, ha jobb lenne vele, akkor olyat terveTek volna bele. Lattam mar olyat, hogy a joval erossebb szikra a dugattyu feluletenek karara ment.
Nekem a nyuszi azt hozta, hogy megtudtam (teljesen véletlenül), hogy november közepe óta felmondták a kötelezőm... csak erről engem elfelejtettek tájékoztatni.. :((( ez a rendszer. Ez hihetetlen!
Majd hiv a srac, nem tudom darabonkent, cak pakk 39e volt a lancszett, a ket gyertya, az olajszuro, a legszuro, es az 4l fuchs olaj. Majd ha visszahivott irom, hogy mennyi volt a legszuro.
Igen, annyi kellett bele japánban, mikor elôször össze rakták!
Nem fog bele menni több 3 liternel - túl ne töltsd, mert amúgy elég át verős tud lenni.!
Most akkor a légszűrő mennyi volt?
Elérhetőséget tudtok dobni esetleg? Találtam tel számot az vajon jó? Elég régen írták ki. Peace
Ixil
Sajátom
http://www.youtube.com/watch?v..." target="_blank">Sajátom
Ivzoé
Mastek dob
És egy IXIL
Ezek közül szerintem mind jó lehet- linkelejk is be videókat róluk.
Külföldi gyártók közül is sokan ráálltak a témára- Ixil, Gianelli, Laser, Hawk stb. Ki tudja mennyi kisebb nagyobb cég van, és sok meszek megoldás.
Nekem Handó dobom van legelőször kawaEr5- nek azaz Feri barátomnak volt először, utána csábultunk el többen- kötük én is.
Ára a Handónak alap azt hiszem 32 ezertől felfelé- attól függ hogy kéred!
Enyém 42 volt. Handó Petinél nem nagyon változnak az árak, rendes fazon.
Mehetsz személyesen is, vagy el postázza akár postán is úgy hogy soha nem látott. Parabellum azt hiszem így vette. Mivel sokat csinált már gond nem lesz a méretekkel.
Képek:
Hando alap:
Így akit érdekel utána rendelhet magának.
Most a tavaly javított oldal dekli csavaros részének füle alatt kicsivel keletkeztek hajszál repedések... A kipufogó felôli oldalon.
Úgy néz ki örököltük a Gpz 500 csodálatos mûanyagjait!
Nem fog bele menni több 3 liternel - túl ne töltsd, mert amúgy elég át verős tud lenni.!
Most akkor a légszűrő mennyi volt?