Mi a Motul és a Fuchs olajakat szoktuk preferálni. Fékfolyadékba Dot 4-eset javaslunk. Ha esetleg megadná elérhetőségét, akkor küldenénk Önnek egy árajánlatot kenőanyagokra. Mivel rendelkezünk Kawasaki márkaszerviz joggal így figyelmébe ajánlanám, hogy most szezonkezdési akció keretében belül 9.999 forintba kerül nálunk az olajcsere, amely tartalmazza az Ön motorjába szükséges Motul 5100 10W40-es motorolajat, az olajszűrőt és a munkadíjat.
Rád van bízva.A hűtőfojadék nem speciális bármijen jó bele.Az olaból nekem a castrol nem jött be de van aki esküszik rá.(mondjuk a motul se)Viszont a fuch tetszett.Olajszűrőt hilfrot szoktam venni de szerintem nincs nagy külömbség a szűrők között.
Na többet én sem megyek.A földútra ez nehéz a legkisebb gázra is kimegy a segge.A lemosás még nem nagy durranás de a láncpucerálásal szoptam rendesen.Tiszta homok volt beleragadva a láncsprés láncba mostam vízzel,petróval,fogkefével jobb az aszfalt.
Elmaradásomat pótlom, mellékelem a képet a vasról.(az olajfolt nem a Kawából származik, hanem az előzőleg ott lakó 250-es ETZ-ből )
Tehát a Monokey-t érdemes választani.
Kérdésem a következő lenne: sok gépen látok plexit, szerintetek valóban jó hatásfoka van mint amilyennek mondják?
A szezon előtt szeretném az olajat, hűtőfolyadékot, fékolajat lecserélni, szeretnék segítséget kérni milyen márkájú, típusú folyadékokat és olajszűrőt érdemes venni, és rakni a gépbe? Ezekhez hol lehet hozzájutni és milyen áron?
Lényegében ez importőri akció, szóval minden Kawasaki kereskedés és márkaszerviz számára kötelező. A győri márkakereskedésnek ezt találtam:
Kawasaki Győr
Real Motorcentrum Kft.
9024 Győr, Hold u. 14.
Tel.: +36/96-528-387, +36/96-425-995, +36/96-429-995
e-mail: info@realmotor.hu
Az olajcsere során Motul 5100 10w40-es félszintetikus motorolaj kerül bele a motorba. Bővebb információt az alábbi linken olvashatsz.
Kawasaki Akció
Remélem tudtam segíteni
További szép estét.