Abban az Eli vagy mi feliratù,és a gyújtò gyertya alatti dobozban mi van? !
Ejnye ,hiába írom le hogy gyári első lanckereket vegyetek, most hallgathatod majd daralast ....
Szia kolléga.Néhányan Handó féle sport dobot használunk.Jól néz ki,jó az ára,jó a hangja.Van hozzá db killer is amivel még a műszakin is átmegy.Enyémben állandóan benne van.
Részleteket majd Fisi tesó nyomja.Én már nem tudom az árát.Tavaly vettem.
Üdvözlet Hölgyek és Urak! Er-5 re szeretnék egy sportkipuffogót, de nem tudom merre induljak el. Esetleg akinek van ilyen téren tapasztalata illetve infója, hogy milyen módon juthatnék jó áron jó kipuff hoz az írjon már egy pár sort ha megkérhetem!
Egyéb iránt kívánok mindenkinek szebb időt a mostaninál! Gondolom várjátok már Ti is a száraz időt!
Üdv
húúú, de durva, pedig a 2 éves telefon még új telefon...legalábbis számomra..
hát igen, más világ van, mint kb. 20 éve..bevallom, én a mostanit nem szeretem, de ez van
sógorom vitte a lányát (13 éves) suliba, akkor még volt Sláger rádió és a sógorom mindig azt hallgatta, amikor a lánya a sulinál kiszállt a kocsiból, rászólt az apjára, hogy kapcsolja már ki a rádiót, mert ciki a többiek előtt, hogy az apja ilyen zenéket hallgat....
na, ez a durva...
Volt olyan,hogy a pici lányom elromlott telefonja helyett felajánlottam kb. két éves lecserélt telefonomat.Szinte megsértődött.Nem akarta azzal égetni magát.Ezt tojta nekünk ez a szép új világ. Kb húsz évvel ezelőttig még nagyon más volt minden.
amúgy nekem egy 10 éves sima Nokiám van (mitudoménhogymianeveatípusának), még fényképezőgép sincs rajta, csak telefonálok és sms-ezem vele, de őskövületnek is érzem magam
Igen.Az elpocsékolt idő komoly hátrány.Látom a gyerekeken.Ha nem a laptopot toszogatja akkor az okoskát bűvöli.Mondom ezt én most a gépe. De én a melómat adminisztrálom és be-be kukkantok ide.
Még valami és csak magamat ismétlem:
1 évig használtam androidos mobilt, eljátszottam vele: mobilinternet, gmail, facebook, játékok stb.
A gyári ROM-ot lecseréltem és kipróbáltam több főzött ROM-ot, pl. SmartLuckyt, Cianogen-t.
Aztán rájöttem, hogy rengeteg időt elvesz tőlem, főleg munkaidőben, ezért félretettem és vettem egy egyszerű, 2 SIM-es Nokiát.
Egy hasznos dolgot mégis szerettem benne: a GPS-t.
IGO-val ma is használom az autóban, ha idegen helyre megyek.
De telefonnak nem.
Meg tudjak rajta Trónok harcát olvasni, és közben zenét hallgatni. Mehet a Skype közben akár előlapi kamerával, ha megunom el tudjam a Fórumot olvasni, és közben egy két emberrel facebookolni. ÉS lefekvés előtt megnézem rajta a Torrente 4.-et pl. Ezt mind tudja is hál Istennek. Bár lehetne erősebb hardwere ..
Ejnye ,hiába írom le hogy gyári első lanckereket vegyetek, most hallgathatod majd daralast ....